Cemrenur Rafby evde tizlukla geziyorum ilk haftalar deli gibi bol tuzlu sade cips eserdim erkek cinsiyetimiz
Esraguvennn Rafby ben ilk 5 ay tatlı asla yiyemedim midem karışıyordu sonrada bariz bir şekilde de tatlı yemedin geneli tuzluydu erkek oldu
Esraguvennn Rafby valla benim yok denecek kadar azdı ödemin ki normalde de biraz fazla tuzlu yerim zaten hazır ayrana bile tuz atarım. Doğuma 1 hafta kala ayaklarım sisiti sadece. 15 kg almıştım. Doğumda 10 kg verdim bir hafta içinde de 7 8 kg verdim.
Kizimveoglumm Rafby 🙄🙄korkutmak değil niyetim ama, çok çektiğim için dedim eşimin çoraplarını bile giyemiyordum terlik dahi olmuyordu ayagıma 😒
ilknirvanam123 Rafby tuzlu yedim cinsiyet erkek ama yemeyle cinsiyetin hicbir alakası olduğunu düşünmüyorum vücudun neye ihtiyacı varsa onu istiyor olabilir 😊
Rafby Cyneem kızlar doktor cinsiyet daha ayrişmamis ama ense kalınlığı kız gibi duruyor dedi 10 gün sonra tekrar bakacak
Bebek1_ Rafby herkes tuzlu yiyorum diye erkek demişti 🤣🤣ama nur topu gibi bir kızım oluyorrrr🤣🤣🤣🤣💝sizin cinsiyetiniz belli oldumu