Rafby Sadece tuzlu yeme isteği olan annelerimiz bebislerinizin cinsiyeti ne ? Ben sadece tuzlu yemek istiyorum ekşi tatlı asla istemiyor
zynpcknn Rafby bende çok aşırı ekşi ve tuzlu aşeriyrm özellikle limonlı tuz dün çok kötü oldm şimdi korkudan tuz yiyemyrm bende hiç tatlı aşermedm hiç hoşuma gitmiyo özellikle çikolata yiyemiyrm ya cinsiyetinide cuma günü öğrencz ALLAH nasip ederse
tgul Rafby Bol bol turşu, limon, mandalina yedim bebeğim erkek 😊 ama tuzu artık kesmem gerekiyor tansiyon sorunu yaşamamak için vede ödem yapıyormuş.
morusevenanne Rafby gerçekten çok riskli lütfen yapmayın bakın benim komsum doğum yaptı tansiyonu inmedi bebeği eve anneyi yogun bakıma aldılar sakın sakın uzak durun lütfen.
Rafby LeylaPiriyeva benimde cuma ikili tarama bebiş gösterirse kendini cinsiyetini öğreneceğiz ama merak ettim genelde tuzlu yiyenler erkek bebek sahibi olmuşlar
insan_insan Ekşi acı tuzlu baharatlı şeyler istedi hep canım tatlıdan tiksindim çok uzun süre yiyemedim erkek olacak
Rafby morusevenanne hadi ya ay ne yiycem ki ben midem bulanıyor tuzsuz oldu mu. En iyisi azaltmak biraz
Rafby zynpcknn yaa bende çok tuzlu limon yiyiyorum çok güzel geliyor ama fazla tuz iyi değil işte bize ah bu bebisler bize neler yediriyorlar