Akin59 benim sezaryene acil aldıkları için evet çok panik yaptım ilk başta ama oradaki herkes seni sakinleştirmek için uğraşıyo zaten korkmuyosun için daha sonra anestezi uzmanı geldi ve belden iğnemi yaptı hemen dönüp düz yatırdılar önlük gerdiler önüme üstümü örttüler sürekli üşümeyeyim diye ben hatta sakın ameliyat aşamalarını söylemeyin birbirinize yok kesiyorum yok açıyorum diye dedim çok gülmüştük 😂😂 neyse sonra yanımda bi hemşire başladı sohbete ismi ne olacak falan filan diye ben konuşuyorum bi yandan ama aklımda acaba ameliyat ne zamam başlıcakta kaldı çünkü herkes hissesiyosun demişti bana ama öyle olmadı yanımda hemşire işte bi kafa gördüüüm dedi ve bi anda karnımda yoğun bi baskı hissettim nefesim kesildi bi an veeee o ses 😍😍😍 kızım doğmuştu ama göremedim hiç çünkü uzağı göremiyorum gözlük kullanıyorum ve gözlüksüz girdim ameliyata 😂 küçük doğdu kızım küveze alındı hemen sonra da dikmeye başladılar zaten o kısım biraz sıkıcı malesef bi ara midem bulandı ve gözlerim karardı hemen başımı yukarıya kaldırdılar ve geçti öyle öksürürsem ya da hapşırırsam ne olur korkusu olmasın siz önceden haber veriyosunuz onlar ellerini çekiyo zaten ben ondan çok korkardım şahsen ameliyattan sonra 2 saat yoğun bakımda tuttular sonra odaya aldılar güle oynaya çıktım odaya sonra yürümemi söylediler süt sağmam gerekiyodu minik meleğimi düşünerek çok zor da olsa kalktım ayağa ben kalktıysam herkes kalkar sonrası kolay zaten ağrılar başlayınca ağrı kesici yaptılar ve biraz uyudum sonra destekle daha kolay yürüyosunuz zaten ne kadar yürürseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz hiç korkmayın sezaryenden ve asla yok hissesiyosun yok panik oluyosun diyenlere inanmayın dinlemeyin onları ben asla yapamam diyodum ve başardım o çocuk öyle de böyle de çıkacak içinizden katlanmak zorundayız her acıya rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı kucağını boş bırakmasın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏