Nuran-42 Ne yaptıysam geçmiyor artık yemek yemek istemiyorum herşey kokuyor herşeyden midem bulanıyor hamileliğim hiç rahat gelmiyor 🥺
idiloska Nuran-42 benim de öyle az az yemeğe çalışın, bu hafta sonu çok kötü geçti, gecenin bi körü istifra ettim, ayva elma leblebi bunlar iyi geliyor. Onun dışında yemek olarak tavuk suyu çorba, pilav, makarna, salata, yoğurt, salatalık.
minikbaby06 Nuran-42 16. Haftadayım prilam kullandığım halde önceki kadar olmasa da yine mide bulantılarım ve tiksinmelerim var maalesef 😞
EVLATT Nuran-42 bende aynıyım 7.haftamdayım sudan tiksiniyorum içemiyorum herşey kokuyor ağzıma ne alırsam geri çıkartıyorum artık gözlerimin içi sararıyo aç susuz kaldığımdan ayakta duramadım su kustum en sonunda üç gün hastanede serum aldım vitamin aldım ama yine geçmedi çok zor Rabbim kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum canım inşallah en kısa zamanda geçer rahat ederiz🤲🏻
Nuran-42 Dnzz888 7 bitiyor 2 gün sonra ama hemşireyim çalışmak zorundayım gücüm dermanım kalmadı artık
Dnzz888 Nuran-42 prilamı denemedyseniz doktorunzdan yazmasını isteyin olur mu etkisini göreceğinizi düşünüyorum 🙏🏻
Melikeolc Nuran-42 teşekkür ederim bende hemşireyim aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım Allah sabır versin vallahi bizlere
Nuran-42 Dnzz888 prilam kullanıyorum ama bnm bulantılarım sabah başlıyor gece biraz rahatlıyorum prilam içince ama su bile kokuyor bana suda içmek istemiyor canım
Melikeolc Nuran-42 aynen ben bide covid de geçirdim ilk hamileliğimi covid ile birlikte öğrendim hatta artık covid de çalıştırmıyorlar sağolsunlar ama insan korkuyor tabi
Birmelekannesi17 Bende naptiysam geçirmedim bayilacagim artık kolum kalkmiyor. Her şeyden tiksiniyorum eskiden nasıl yyormusum bu yemekleri diyorum kendime. Hiç geçmeyecekmis gbi geliyor 😟
idiloska Nuran-42 zormuş hamilelik öyle gezebilen kendi işlerini kendileri yapabilenlere hayranlıkla bakıyorum.