B0220 Eda-kmrcu 🥺🥺 doğuma kaldı 35 gün başıma ne gelecek bilmiyorum bi Allah’ın kulu bu hastane hakkında iyi bişey demedi 😐
B0220 Eda-kmrcu iki hafta sonra çatı muayenesi olacam eğer sezeryan derse hastane değiştirecem bakalım 🙏🏻
Birminiginannesi Ruya26 sanko hastanesi normal 2000 sezeryan 2750 devlet hastanesinden bakıyorum doktor 🤷♀️
Birminiginannesi Betzm merhaba muayne ücreti 100 normal 2000 sezeryan 2750 oldu fiyatları artı 1000 tl zam yaptılar ben gidiyordum degiştiricem fiyatları cok yuksek
B-M-G-L-Z Betzm hayırlı olsun canım hangi doktor yaptırdı doğumunu bide kaç TL ücret ödedin artmışmı ücretler acaba ki
B0220 Hayalzfr doktora sordum onu ben söyleyemem yönetimden öğrenirsiniz dedi şuan 36 haftalık gebeyim 38de kontrole gittiğimde sorarım inşallah
Hayalzfr B-M-G-L-Z ya benimde doktorumda Abdülhamit soysal çok övdüler onu bana bende ona gittim hiç pişman olmadım bakalım hayat Hastanesi’ne gidiyorum ama ncr de görev yapıyormuş ncr ye gecebilirim , çok lüks diyorlar o hastaneye
B0220 Hayalzfr aslında çok lüks değil ama odaları temiz güzel 😊 banyosu var ama Burda birinden duydum sıcak su yokmuş ben akıtmadım denemedim o yüzden bişey diyemiyorum belki de kadına denk gelmiştir arıza olmuştur diye düşünüyorum 🤔
B-M-G-L-Z Hayalzfr sabah 8 öğlen 12 ye kadar hayat hastanesinde cnm evet ncr biraz pahalı ve lükse kaçıyor ben erken saate alıp hayat hastanesine gidiyorum
B0220 B-M-G-L-Z ben kısmet olursa yapacağım inşallah Dilara hocanın yanına gidiyorum kontrole geçenlerde midemi üşütmüşüm acile gittim doğum katına nstye aldılar bebeği kontrol etmek için o zaman gördüm odaları yatakları falan temiz düzenliydi