Msltms Ruya26 bende Emine hocaya gidiyorum canım devadayken de hastasıydım doğum ücretini falan öğrendin mi ne kadar kaldı doğumuna ☺️
Ruya26 Msltms 36 haftalığız canım normal olacak ne zaman gelirse bebiş artık :) Doğum ücretini de henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️😃
1PrensAnnesi Ruya26 MedicalParkta hatice hanıma gidiyorum şuan 4550₺ ama şubat başı doğumu olacağım 5000₺ olur heralde
caglaa26 İbrahim Halil Özdurak’ a giden yok mu ? En son birinden 10 bin istiyor Doğuma diye bir şey duydum ama henüz soramadım .Gebeliğin de sonlarına geliyorum öyle bir durumda naparım bilmiyorum
Senaa27 Mkgnao öğrenen varsa lütfen yazabilir mi yoksa 35.haftadan sonra doktor değiştirmek zorunda kalacağım…
glsh-mtn Ruya26 anka hastanesi normal doğum 1350 sezeyan 2350 nce de normal doğum 2 bin üstü diye biliyorum
Eda-kmrcu B0220 canım hastalarına bakmıyorlarmıs odaları cokm kötüymuş daha sayamadıgım cok kötü seyler google den yazın bakın yorumlara
Baharhnm Hatem Hastanesi Yılmaz Genco’ya gidiyorum normal doğum ücreti 2000 diye biliyorum ama doktora hiç sormadım daha
Mucizemmmm2021 Bende defalife monalya hanima gidiyorum.ama ncryi iyi söylüyorlar doğumu orda yapmayı düşünüyorum nasip olursa
B0220 Eda-kmrcu geçenlerde fenalaştım acile gittim ncrye belki bebektendir diye doğum katına çıktım odaları mis gibiydi bayağı ilgilendiler ay bilemedim şimdi içime kurt düştü 🙄
blueberyy00 Denizzmomm doktordan doktora değişiklik oluyor mu benim.yengem akademide başka doktora gidiyor du normal doğum 2500 oldu dedi doğumu da bu ay yeni konusmus doktoruyla
Eda-kmrcu B0220 odaların içinde banuo varmıs su gelmiyormus hemsireler ilgilenmıyormus siz orda dogum yapın dıye size iyi davranıyorlardır eşim fizik tedavıye gitti orayaa daha beter oldu
B0220 Eda-kmrcu 🥺🥺 doğuma kaldı 35 gün başıma ne gelecek bilmiyorum bi Allah’ın kulu bu hastane hakkında iyi bişey demedi 😐