justwaiting Merhabalar Mardin’de Cihanpol’de veya Mehmet Emin Ayağ’ın kliniğinde detaylı ultrasona giren varsa bilgi verebilir mi? Kaç dk sürüyor, ücreti ne kadar vs gibi
Mrvteacher justwaiting cihanpolde girdim sanırım 80 lira gibi Bi fiyatı vardı resim falan vermediler 5-10 dk sürdü siyah beyazda baktı doktor organlarına ve benim organlarıma o kadar
Ecrinakcay justwaiting ben şuan 28 haftalık hamileyim ben mardin parkta çektirmiştim çok memnun kaldım doktorum Bilal ama orda başka bir doktor çekiyor 20 dakika falan sürüyor 250 tl
Mrvteacher justwaiting orda Bülent beye gidiyorum ama detaylı ultrason için farklı bir doktora yönlendiriyor o bakmıştı adını hatırlamıyorum
Defnelokusu Mardin park a gitmiştim Gayrette memnundum 30-40 dkka bakmıştı baş hekim ücreti de azdı 😌 ayrıca cihazları yenilendi renkli bakıyorlar
Defnelokusu justwaiting 2 ay önce falandı benim doktorum Bilal bey ama detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru abdurrahim bey yapıyor kendisi baş hekim ben çok memnun kaldım
Defnelokusu justwaiting ayrıca diğer hastanelerde eşinle veya başkasıyla giremiyorsun ama Mardin parkta eşini de alıyorlar
Elif311 Defnelokusu iyi günler biraz zaman geçmiş ama Mardin parkta Abdurrahim beye normal randavu alıp gitsek detaylı ultrason için desek alıyor mu
Zeynepahmett Devlet Hastanesinde perinatolog barış bey var. Çok konuşmuyor renkli ultrason resmi vermiyor ama sonuçta uzman daha iyi bu konuda. Detaylı rapor çıkartıyor.. tavsiye ederim
NesssE Zeynepahmett merhabalar. Ben Diyarbakır’a gidiyorum da detaylıyı araştırırken barış beyi gördüm ama bi doktorun yönlendirmesi lazımmış nasıl gittiniz siz.
Mzgnormann Defnelokusu benimde doktorum Semra hoca ikili test istedi işte sen hangisini tercih edersin canım ben Ankara’da doğumumu yapacam mecbur buraya gidiyorum şuan :( 12 haftalık benimki
Defnelokusu Mzgnormann Semra hoca berbat bi hoca bence Abdurrahim bey Şahin bey Bilal bey daha iyi derim bende memleketim Denizli’de yapmak isterdim ama virüsten dolayı gidemiyorum 🙁
Bor Mzgnormann eşimin işi Mardin de bende Sürekli olarak burda kalmıyorum mardinparkta şahin hocaya gidiyorum yalnız başhekim de olsa detaylı ultrasona kadın doğumcular bakamaz ona bakacak doktorlar periontologlar radyoloji uzmanları bakması gerek ve yaklaşık 35 40 dk sürüyor ilk kızım da o kadar sürmüştü ama Ankara da yaptırdım 2. Bebeğimin de Ankara’ya denk geliyor orda yaptıracağım inşallah 🙏🏼
19melegim- Defnelokusu hepside rengli ultaron bakıyorlar mi ve ücreti ne kadar bilgi verirmisin teşekürler