Farahsmom Gözünüz aydın sağ Salim yavrunuzu nihayet kucağınıza aldınız.Bende 30+1de ikizlerimi doğurdum,30 günlük küvöz maceramız oldu anlattığınız şeyleri birebir yaşadım hemşirelerle sürekli irtibat halinde olduğumdan içim biraz rahattı, çok ağlıyorlar mı diye sorduğumda henüz anne karnında sanıyorlar kendilerini o yüzden ağlamayı bilmiyorlar demişlerdi. Neyse ki 2 haftadır evdeyiz çok şükür ,süt konusunda bebeğiniz ememesede sağın ben 3 saatte bir gece gündüz demeden sağdım,ayrıca solgar ın bira mayası vitamini var ondan kullanıyorum şükür şimdilik yetiyor sütüm tavsiye ederim
31+2 de gelen minik oğlum ve yenidoğan yoğunbakım sürecimiz
Seda8891 yaa masallah bebeğinizin ciğerleri gelişmişmiydi, bize doktorumuz henüz ciğerleri gelişmediği için uyutuyoruz dedi bugün yine aradım durumları aynı farklılık yok dediler içim sızlıyor artık nolucak bilmiyorum çok üzülüyorum 😢 31+6da doğdu benim yavrularımda
Temmuz7 sizinde gözünüz aydın bende ikizlerimi 31+6da doğurdum kuvözdeler suan ciğerleri gelişmediği için uyutuyorlarmış ne kadar sürer bu durum bilmiyorum ama doktor sürekli durumlari aynı diyor başka bisey demiyor cok uzun sürüyor mu bu durum siz neler yaşamıştınız🙏🏻
Farahsmom
Hikayenizi okurken tebessümle basladım ve qözlerim dola dola okudum aynı şeyleri yasamısız bizde tedaviyle olduk 30+3′teyiz kaybetme korkusuyla bugünlere qeldik cok sükür simdilik hiçbir sıkıntımız yok 🤲🏻hamilelerin duaları kabul olurmuş ins en kısa zamanda bebeqiniz saqlıqına kavusur cok cok qecmis olsun Rabbim bida yaşatmasın 🤲🏻
ikizlermom 13 yaşında şimdi kızım evet ciğerleri gelişmiş dediler ozaman hiç küveze koymadılar direk biz eve geçtik inşallah bunlarda öyle olurlar küvez yolu çok zor rabbim şu ortamda birde bekleyen herkese orda yatan bebeklere sabırlar versin güç kuvvet versin 🤲
@Temmuz7 Çok teşekkür ederim, rabbim yardımcımız olsun kardeşim. Ben de 3 saatte bir sağıp veriyorum ama 30ccden bi adım ileriye asla gitmiyor. Bu da çok yetersiz 50cc alıyor şuan her öğününde gün gün de artırıyoruz. Bakalım ne olacak. Solgarın siparişini verdim şimdi bakalım denemedik şey kalmadı ne duysam yapıyorum inşallah bu sefer olur.
@Bir_Prenses_Annesi çok teşekkür ederim amin inşallah, rabbim hayırla sağlıkla vakitlice evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Farahsmom rabbim sana bağışlasın inşallah Allah Şafi adıyla şifa versin canım benim. Bu arada sütün için humana iç çok iyi 😌
ikizlermom tam 1 ay kaldılar küvözde ben daha uzun sürecek sanarken bi anda toparlamaya başladılar. İnşallah sizinde aynı şekilde olur
Farahsmom ❤️ Guzel günler sizi bekliyor sukur evinize gecmişsiniz cok etkilendim aglaya aglaya susmayı öğreniyor demişsiniz artık sizi koklayacak annesi ağladıgında ve hiç hatırlamayacak bunları🙏
@tatlimmbenim123_ teşekkür ederim Humana da bestlak da içiyorum ama bana bi etkisi olmadı maalesef 🤷🏻♀️
Cherryblossom çok teşekkür ederiz inşallah 🌸
Farahsmom yaaa öyle mi. Bulgur türü şeyler ye bulgur pilavı tüket çok iyi süt yapıyor .
Farahsmom cok cok gecmiw olsun. Cok Wukur evladiniz yaninizda. Rabbim hic bir zaman ayirmasin.cok zor surecden gecmiwsiniz. Hem kucuk bebek hem siz. InwaAllah her wey geride kalir