Zuzua Haftaya kadar 7 kilo almistim gebelik sekeri cikti dyet yapiyorum 3 kg verdim 34. Hafta. +4 le devam 68.5 kilo suan.64 , 65 le hamile kalmistim . Boy 155. Kilo indexim yuksekti kilolu hamile kalmistim boyuma gore
Snszasla Melike2 32+3 olduk 8 kilo aldım toplamda 🤭 iyi gidiyorum galiba fazla almazsam artık iyi benim vücudum da çok değişiklik olmadı göbeğim fazlaca belli Okadar 🙊🙈🐣🥰💙
Srhtzlyh Elifaysu bende inanmıyorum valla 3 kilo çocuk olsa bunun suyu var ödemi var plesentası var göğüsler büyüyor… ha bunları işin içinden çıkarınca belki kendine kalıyordur 3 kilo😅😅
Nesrincente Melike2 64 ile basladım bende 24. Haftamda 68 kiloydum suan 27 yım bakalım yarın gıdecegım kaç kiloyum
Yasom Bende 16+3 günlük hamileyim ilk başlarda sürekli bulantım olduğu için kilo verdim 55 kilo ile hamile kaldım 51 düştüm şimdi de 53 kiloyum bakalım sonlara doğru nasıl gidecez 🤭
imren91 Melike2 33 haftalığım 9 kilo aldım. Hamur işi ve tatlıyı çok çok az yemelisin. Onlar çok kilo aldırtıyor canım
Elifaysu Srhtzlyh benim hiç bilmiom ☹️38hafta hesabliorm 4haftam kalkmış oluyor ama 40haftayi düşününce altı hafta sanırım baya alicam
Srhtzlyh Zuzua evet ya hepte dalga konusu olan boy. Hele azıcık kilo alsak hemen tombik oluyoruz eşim evde bana et tavuğu diyo😅 Allahtan oda selvi boylu sayilmaz 175. Birde 180-190 olsa hiç dilinden kurtulamıycam herhalde😬