Melike2 26+5 im kızlar 64.5 kiloyla hamile kaldım,ilk 3 ay 3 kilo verdim şuan 69 kiloyum.. 7.5 kilo aldım doktor dikkat et iyi gidiyodun naptın böyle dedi😣 Sizde durumlar nasıl ?
Srhtzlyh Melike2 bizde 32+3 olduk. 57 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum. Dikkat etmedim önceden nasıl yiyorsam yine aynı yiyorum. Çok almak istemiyorum aslında boyum 155. Doktorum şimdilik bir şey demiyor bakalım iyi gidiyorsun diyor bebeğimde 1983 gramdı geçen hafta😊
Melike2 Zeynep_cekim Böyle giderse bende alıcam valla 😊 sağlık olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda veririz sonra 🙈 Doktor dikkat et deyince fazla mı aldım ki diye üzüldüm
Melike2 merviskii Olsun canım verirsin sağlıkla kucağına al da bebisini inşallah 😊 Doktorun kızıyo mu peki?
Zeynep_cekim Melike2 öyle sağlık olsun 🤭 ama ben kilolarımı verme taraftarı değilim ilk hamileliğimde 20 kilo aldım kalmadı , inşallah bu sefer kalır yoksa yine 45 kiloya düşeceğim 🤭
merviskii Melike2 amin hepimiz inşallah 🥰 hepsi kilo değil ödem demişti ama tabi dikkat et hamur işini abartma dedi ama kayseriliyim hayatım hamurişi😂 son ayda almamışım hiç dikkat de etmiyorum aman
Znurhalil Melike2 hamile kalmadan önce İsveç diyeti yapmıştım canım az ve sık beslenerek midemi kuculttum aradan 1 ay geçti geçmedi hamile olduğumu öğrendim ordan aklıma gelenleri yapıyorum sabah kahvaltıda yumurta melemen bazen arada tost yiyorum sonra yiyeceklerini saate boluyorim 11 de mandalina elma ne olursa 1 de çorba yoksa yoğurt yiyorum 3 de kuruyemiş 1 kase dolusu ne olursa ama çığ akşamda yemeğim et balık çorba tavuk pilav ne yemiyorum makarna yemiyorum kola içmiyorum çikolata çok nadir canım isterse ay çok uzun oldu k bakma vallahi son olarak yatarkenden süt le fındık yiyorum 💋
Sult Srhtzlyh ay bebeğin kilosu maşallah ben 31+ 2 de gitmiştim 1760 tı sanırım biraz az ama doktor normal dedi gerçi :) dize kıyasla az sanırım 🙊
Melike2 merviskii Valla bende devamlı hamur işi yiyorum tatlı,pilav,makarna kilo aldircak ne varsa hepsi tatlı geliyo 😂😂
Melodyy 21+2 ilk gebeliğim 8 kilo almıştım doktor kontrolünde doktorum dikkat etmen lazım dedi tansiyonumda birazcicik yüksek çıkınca bende dikkat ediyorum 1 kilo verdim suanlik 7 kilo almış oldum 🤗😂😂
Melike2 Melodyy Aman canım tansiyon varda dikkat et benimde bi ara 8e düştüydü serum bağladılar sonra bidaha problem yaşamadım Allah korusun tansiyon tehlikeli
Melike2 Seval22 Masallah canım sona gelmissin Allah saglıkla kucağına versin , nasıl beslendin dikkat ettin mi yoksa bünyeden mi böyle kilo almadan ilerledin
Melike2 Destina16 Sen 33de almışsın benim aldığım kiloyu 😀 ben 26da bukadar aldım 33de bakalım ne olacağım 😀😀
Tubisnlbnt 30 haftalığız 13 kilo aldım hamileliğim boyunca 3 kilo aldım diyenlerde mi sorun ben de mi anlamıyorum 😪
Elifaysu Tubisnlbnt o üç kilo aldım diyenlere asla inanmiorm😂😂😂çünkü biri öyle demişti sonra yalanı ortaya çıktı 😂
Melike2 Tubisnlbnt İşte herkesin bünyesi farklı canım ne güzel birkaç kiloyla dogum yapıp bebegi tontis sağlıklı olanlar var 😊😊 önemli olan bebeğin gelişmesi bizde doğumdan sonra veririz artik napalım 😅
Arslanmomy Tubisnlbnt 😅😅 birebir aynıyız ben de 30 haftamdayim 13 kilo aldim daha da alicam belli yapcak bir sey yok😅
Srhtzlyh Elifaysu bende inanmıyorum valla 3 kilo çocuk olsa bunun suyu var ödemi var plesentası var göğüsler büyüyor… ha bunları işin içinden çıkarınca belki kendine kalıyordur 3 kilo😅😅
Melike2 Elifaysu 😂😂😂 hic gülecegim yoktu Allah iyiliğini versin 😁 hakkatten böyle yalan söyleyenler var mı yaa çok enteresan 😂😂
elediyebiri 63 Kilo ile hamile kaldim. 3 ayda Kilo Verdim 55 kiloya düstüm. 14. hafta da 57.6 kiloydum. Simdi 16+3teyim. Persembe günü kontrolüm var. Bakalim ne olmusum 🙈
ArasisMom Zeynuss Bebek kilo aldığı sürece gayet sağlıklı her insanın bünyesi bir değil. 20 kilo alıp bebeği 3 kilo alanla aynı kiloda olanlara bakarsak daha az kilo almak daha sağlıklı doktor tavsiyesi bizzat