Zhanaat Yiğit Efe diye düşündük ama eşim isimi tam oturmamış gibi değiştirsek mi dedi doğuma daha var araştırıyoruz bakalım daha iyi bir sey çıkarsa deyistiriz 😊💙
Bhrykndmr canimoglum1 Yağız 💙 düşünüyoruz ama nebilim telaffuz olarak zor mu acaba bir kararsız kaldım ☺️
canimoglum1 İnsan bi isme karar veremiyor çok içe sinmesi gerek bizde 20+4üz daha zaman var ama şimdiden düşünmeye başladık☺️
H-M canimoglum1 peygamber ismi canım iyilik eden iyiliği ve mukafatı çok olan.sözününü yerine getiren.
Melek_2121 canimoglum1 ilk oğlumun ismi Muhammed Yusuf ikinciyede Bünyamin yada Yakupcan koymayı düşünüyoruz
gcetin Melek_2121 isim güzel ama neden bünyamin dede adı mı bebek için biraz farklı geldi ondan soruyorum. Bizim de başında Münir olacak dedemizin adı diye
alenrenas1 canimoglum1 eşim basından belli renas istiyor bende arel veya alen diyorum ya arel renas olacak yada alen renas 🤍
Fatos6163 canimoglum1 eymen düşünüyorm ben de ama kocam çocuğa “ hey men” diye seslenir dalga geçerler diyo😁bütün hevesimi aldı o yüzden : mehmet mahir olcak🥰kız olursa da asya🦋