Sumfur Kerem koymayı düşünüyoruz hem söylenişi hem anlamı hoşumuza gitti😊 Kerem isminin anlamı 1.Asalet, asillik, soyluluk. Cömertlik, el açıklığı lütuf, bağış
Mom6 Sumfur Erkek kardeşim Kerem isminin anlamını karakterinde de taşır umarım sizinde öyle olur gerçekte Keremler çok başka oluyor kardeşimde olmasaydı koymak isterdim
Zeynoveannesi Annecik53 ayyyyyy vefa ismini çok beğendikkk😍😍 eşimin Bi amcası vardı babası kadr severdi evlendiğimiz hafta kanserden kaybettik. Hep oğlumuz olursa amcasının adını koymak isterdi. Oğlumuz oluyor ilk ismi Ahmet olsn ikinci isimi sen bul dedi. Senin yorumu okuyunca Ahmet vefa dedim o kadar çok beğendi ki 😍 galiba bizimki de Ahmet vefa olacak sizin vesilenizle ❤️
Yeni13 canimoglum1 bende tel isim koymayı düşündüğüm için çok zorlandım ama sonunda içime sinen bi isim buldum ve ona karar verdik çok şükür ☺️ Ahlas👶🏻
Tazeanne64 Yeni13 ben bu ismi o kadar çok seviyorum ki anlamı da cok guzel ama xok korkuyorum ilerde çocuğumla atlas niye koymamışlar ya diye dalga geçerler mi diye