Derinveannesi Leylaaa38 çok iyiymiş fiyat ben 2017de maslak acıbademde prof. Bülent tıraş da yaptırdım o zaman 30 bini bulmuştu şimdi merak ediyorum fiyatları teşekkür ederim
Derinveannesi Leylaaa38 bnde endometrioma vardı eşimin de spermleri düşüktü hiç aşılama denemeden direk tüp bebekle başladık 3.denememde bebeğime kavuştum 13.senemizde
Zuhal6234 Derinveannesi aynı kist bende de mevcuttu ve ameliyatım vardı evlenir evlenmez tüp bebeğe başladım ve şükür oldu
Derinveannesi Leylaaa38 çok teşekkür ederim çok hassas mevzular bunlar ancak yaşayanlar anlar ve bilir Allahım kimseyi aratmasın herkese tatdırsın annelik duygusunu🥰🎈
Zuhal6234 Derinveannesi ben hizmet hastanesinde yaptım doç Dr volkan turan çok mükemmel bir Dr internetten araştırabilirsin 20 bini buldu ama bunun içinde yumurta dondurma parası da dahil
ftmm38 Leylaaa38 merhba acıbadem de hangi doktora gittiniz acaba bide ilaçlar hariç 8000 sanırım değil mi
oykm-2019 Leylaaa38 hayırlısıyla nasip olur inşallah kayseri de hüma tüp bebek merkezi var bende aralık da orda yaptırmayı düşünüyorm orasıyla ilgili bilginiz var mı?
Leylaaa38 oykm-2019 benim arkadaşım hiç memnun kalmadı ordan. Profesyonel çalışmıyorlar ve ayrıca fiyatlar da zaten Acıbadem ile aynı. İki yerde 8.000tl istiyor o yüzden bir daha düşünün bence
ftmm38 Leylaaa38 bende memorialde yaptırdım doktorumdan çok memnunum ama bebeğim gelişmedi düşük yaptım o yüzden sordum teşekkür ederim
oykm-2019 Leylaaa38 fiyat aldım aynı dediğiniz gibi şehir dışından gelecektm bende ahmet emin mutlu ya neden memnun kalmamış acaba biraz daha arastiriym bari