Suzii-90 Nurgul41 bilgim yok canım ama geçen hafta çarşamba serklaj yapıldı 3500 verdik doğumda 3500 4000 vardır diye tahmin ediyorum
Ysmnatl Nurgul41 ben ilk öğrendiğimde gittim ağlayarak çıktım nerdeyse doktorlar çok sert ama illa alikahyaya gitmen gerekiyorsa Bekir Tuğrul a git derim hem deneyimli hem ılımlı yaklaşıyo
Nurgul41 Ysmnatl bende bikere gittim cengiz beye hiç memnun kalmadım ilgileiyolar doğru bnde oradaki doktorlara bakıyorum art benim de ilk gebeligim ve heyecanlıyım 🤗
FasulyeninAnnesii Nurgul41 evet ben hem özele hemde devlete gidiyorum iki yerdende olsun diye en son 6 Kasım’da gittim arzu hanıma çok iyi bir doktor canım😊 hatta orda tanıdığım bir hemşire var onun tavsiyesi üzerine gitmiştim ilk arzu hanıma da
Sibelkursat FasulyeninAnnesii hangi devlet hastanesine gidiyorsunuz acaba, bende özele gidiyorum ama şuan 7 aylığın devlete gitsem ilgilenirdi diye endişe var için de hep özele gittim diye laf ederler mi diye
Nurgul41 FasulyeninAnnesii ben daha gitmedim kovit var diye korkuyorum acaba nezmn gitsem sorun olurmu kii
FasulyeninAnnesii Sibelkursat Sibelkursat yok canim laf ediceklerini sanmıyorum bende hem özele hem devlete gidiyorum Alikahya kadın doğum Hastanesi’ne gidiyorum canım
Beyzaaydin Birgul bende medicalde sebiha hanıma gidiyorum öneriyle reyhan hanıma gitmiştim ama okadar sinir oldum ki şuanlık memnunum ama tek korktuğum şey normal doğumda eğer çalışma saati dışında olursa doktorun gelmemesi …
FasulyeninAnnesii Nurgul41 zaten şuanda sıra yok canim bende bakıyorum arada sürekli bak 15 gün sonraya anca bulunur diye düşünüyorum bende covidten gitmek istemedim bu ay devlete
FasulyeninAnnesii FasulyeninAnnesii özele gitmek istersende ben cihan Hastanesi’ne gidiyorum Betül Nalbant inada tavsiye üzerine gittim çok memnunum muayne ücreti 145 TL canım
Alevvk Nurgul41 darıca farabi hastanesi Emre Köle. 15 gün önce doğumumu yaptırdı çok ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.