Edizinannesii Kizlaaaarrr bugün 38 oldukkk ve bende hala tık yoookk🤷♀️🤷♀️ Bel ağrım ve mide yanmam dışında bi sıkıntım da yok 🤷♀️ Sizde durumlar ne alemde bakalimmm?
rahmeli20 Edizinannesii bizde 38+1 olduk canim yakınmışız 😀 tık yok bende de mide yanmalari aynen benimde tek şikayetim artik çok fazla derecede olmaya basladi gece uykularımı kaçırıyor arada sancı oluyor ama çok fazla değil
Ebru_boglu Edizinannesii bende bugün 38 oldum ama hafif adet sancısı tarzında ağrılarım oluyo ve çok yorgun hissediyorum başka da bişey yok 🙄
matizinsarkisi Ben de 38+0 bugün, gece baya kasılmam oldu 4e kadar uyuyamadım geliyor heralde dedim ama durdu sonra bir anda 😢
Busraa72 Arkadaşlar 37 haftaligim hareketleri çok azaldı sizin de öyle mi eskisi gibi değil nst de falan gayet güzel suyu v.s ama ne blym
Edizinannesii Busraa72 yok valla hareketler aşırı derecede sertleşti ve canımı çok yakmaya başladı 🙋♀️
ceydakaymaz88 Busraa72 Ben de tam olarak öyleyim haraket yok tam gece de haraket olmazsa hastaneye giderim diyorum o an haraket ediyor nts de herşey normal çıkıyor
Busraa72 Raziyeeebozdag yani hissediyorum hareketlerini ama eskisi gibi değil mesela önceden ayaktayken hissederdim su an dinlenince uzaninca falan hissediyorum
Omerve19 Busraa72 son haftalarda hareketlerde azalma olmasi normalmiş yeri daraldigi icin pek hareket alani kalmiyormus. Ben de 39.haftadayim hareketleri ayni ama herkeste farkli oluyor tabiki
Nursahcan 28+3 olduk ama tık yok arada nadır yalancı kasılmalarım dısında ve bebiş asırı hareketlı normalde dogum yakın oldugunda bebek sakın anne hareketlı olur derler bızde tam tersı
Edizinannesii rahmeli20 sabah kalktığım da sadece kasiklarimda çok çok az adet sancısı gibi sancı oluyor oda çok uzun sürmüyor. 😬
Edizinannesii 117146 valla napcaz biz bunlarla 😂 burda okuyorum kiminin 36..hafta da başlıyor sancıları biz 41 i görmeyiz inşallah 😂
Edizinannesii Ebru_boglu yok valla bende aksine dün evi falan temizlettim belki yakındır diye ama bence ben bi tur daha temizlettim gibime geliyor 😂
rahmeli20 Edizinannesii sanci geldiğinde devam etse de olsa artik diyorum ama gidiyor devam etmiyor siz de olsun istiyor musunuz artik bir an önce