Tugbakeskin_ Ceylanmerve Bende hamilelikte oldugunu duydum ama baktıkca canım sıkılıyo kötü duruyo baya 🥺
Serapgokhan0700 Benimde kollarımda cıktı göneğim fena kaşınıyor kan vermeye gidecegim karaciğer emzimlerine baktırıcam 14+3 üz bizde
nur816 Tugbakeskin_ ben hamile değilim ama üç ay önce düğümünün iptal olduğu dönemde bir akşam bikac dakika içinde göğsümun üst kısmından yukarı doğru yüzüm de dahil bu şekilde olmuştu sabahına sadece kirmiziligi gitti ve kendimi sıktığım her an pıt pıt çıkıp tekrarladı cildiyeye gittim araştırma Hastanesine ama ogrenciydi sanırım bakan kişi bişey yok diyip durdu fotoğrafı da gösterdim bi daha tekrarlarsa gel dedi ama gitmedim sağlıkçı bı arkadaşa gösterdim o da stresten kaynaklı demişti direkt olarak. Stres yaptığınız bı dönemde misiniz siz de?
Tugbakeskin_ nur816 olabilir canım , su dönem bana stres yaptırıyo malesef virüs , hamilelik , evden calısıyorum hamile oldugum icin kimseyle görüsemiyorum baya sıkılıyorum belki ondanda olmus olabilir
hulya4627 Tugbakeskin_ ilk gebeliğimde bendede oldu cnm kendi kendine gelip gidiyordu doktorum hormonlardan kaynaklı demişti
Tugbakeskin_ Poyraz_basak Bende öyle biseyler okudum ama emin olamadım , doktoruma danısacagım insallah bi sorun yoktur 🤷🏼♀️🥺