Tugbakeskin_ Kızlar merhaba herkese güzel mis gibi pazarlar 😍 Suan 16 haftalık hamileyim, son 2 haftadır yogun bi sekilde yüzümde olusan kırmızı minik seyler cıkmaya basladı sadece yanak kısmımda. Böyle bisey yasayan varmı ? Cildiyeye gitsemmi ? Cevaplarınızı bekliyorum 😘
Mkblgrlyn Tugbakeskin_ benimde cenemle dudagimin arasinda kirmizi leke cikti. Minik sekilde degil ama bole yanık gibi hani elimiz hafif yanar kirmizi olur ya o sekildr baska yerde falan yok noldugunu bilemedim. Sizin cogaliyorsa cildiyeye gidin bence
mavilibisey Bende de var. Sivilce değil, böyle kırmızı kırmızı yanaklarım, yüzüm. Gül hastalığı var ya onun gibi. Hamilelik döneminde olup doğum sonrası geçiyormuş sanırım.
Tugbakeskin_ Sare1304 Canım ben bu zamana kadar hic bulantı yasamadım, kendi kendine olustu kücük kücük cıkmıstı sonra cıkan alanı büyüdü
Tugbakeskin_ Mkblgrlyn Evet gitsem iyi olcak bu hafta cogaldı takipteydim zaten , randevu alacagım tesekkür ederim 😊
Mom092 Tugbakeskin_ İlk zamanlar olmustu goz altlarimda kirmizi kirmizi benekler kusarken cok zorlanırdım altima bile yapardim dusun ☹️ Kafami kaldirir aynaya bakardim ki o benekler cikmis 🤦🏻♀️ Ne zaman bulantilarim kusmam bitti cildim pürüzsüz oldu suan bitane bile sivilce yada benek tarzi bisey yok
elvan6409 Bende de var. Sağ yanağımda 2 tane. Elimin üstünde de küçük küçük 4-5 tane var. Bir makalede östrojen fazlalığından dolayı olduğunu okumuştum. Doğumdan sonra geçer umarım 🙏🏻🙏🏻
Ceylanmerve Tugbakeskin_ Bende de cıktı cnm hamileligimin ilk aylarinda dudagimn kenarlarında kırmızı birseyler çok belli oluyo zaten bi ara gecmisti simdi son ayım yine çikti ama herkes hamilelikten dolayi oldugunu soyluyo o yüzden cildiyeye gitme gereği duymadım
Tugbakeskin_ Ceylanmerve Bende hamilelikte oldugunu duydum ama baktıkca canım sıkılıyo kötü duruyo baya 🥺
nur816 Tugbakeskin_ ben hamile değilim ama üç ay önce düğümünün iptal olduğu dönemde bir akşam bikac dakika içinde göğsümun üst kısmından yukarı doğru yüzüm de dahil bu şekilde olmuştu sabahına sadece kirmiziligi gitti ve kendimi sıktığım her an pıt pıt çıkıp tekrarladı cildiyeye gittim araştırma Hastanesine ama ogrenciydi sanırım bakan kişi bişey yok diyip durdu fotoğrafı da gösterdim bi daha tekrarlarsa gel dedi ama gitmedim sağlıkçı bı arkadaşa gösterdim o da stresten kaynaklı demişti direkt olarak. Stres yaptığınız bı dönemde misiniz siz de?