SweetDream hiçbir elektrikli pompa hastane tipi kadar iyi değil ne yazık ki. Ben eğer sütte problem yaşarsam hastane tipi kiralayabilirim diye daha uygun fiyatlı bir göğüs pompası tercih ettim. Her üründe memnun olan da var olmayan da. Umarım siz memnun kalırsınız. 🌸 ve hiç süt sıkıntısı yaşamazsınız. 🙏🏼

Melike145334 ben kaynatmadım canım bi kaç yorumdan kaynayınca bozuluyor diye okudum o yüzden kaynar suyla yıkadım her sağmadan sonra da yine aynı şekil kaynar su ile yıkıyorum

[silindi] benim sütüm çok geldiği için sağıyorum ama aynı anda gelmiyor birini emzirince diğerini sağıyorum yada çok uyuduğu zaman ikisini sağıyorm ikiside sağılıyor Aynı anda akmadı tekli daha kolay çünkü tutunca sıkılıyorsn telefona bakıyorm başka birşey yapablyrm çekme hızıda yeterli zaten kısa sürüyor genel olarak memnunum yara olmasına rağmen acıtmıyor :)

Bende spectra aldım çekim gücü çok güçlü.

CnnTpc ben e bebekten baby plus aldım elektrikli çiftli 4 gündür kullanıyorum çekim gücünden memnunum daha göğüsümü falan yara yapmadı çok şükür. Bebeklerim kuvözde oldukları için 2 saatte bir sağıyorum bir sorun yaşamadım daha kullanımı da kolay fiyat olarakta uygun tabi.

Çalışan anneler nasıl kullanıyor makineyi acaba, tekliler daha iyi çifliler gereksiz falan dediler tekli alıcam ama merak ettiğim , bebek sütü emdikten sonra kalanını mı boşaltıyoruz makineye

Eenn41 medikalcilere sorabilirsiniz. Kiralama işlemi oralarda yapılıyor.

CnnTpc
      ben medela aldım canım. İlk bir ay cok işime yaradı simdi düzenli emzirdigim için kullanmıyorum artık ama hayat kurtarıcım oldu diyebilirim.

drysfk ay inşallah canım ama ünlüler flnda onu kullanıyor baya herkes memnun bende açıkcası önemli bir ürünü iyi bir şey almak istedim bence memnun kalırız🥰🙏🏼🙏🏼

Aygul01 medelanın ev tipi var mı ki ? Hep hastane tipini duydum

Aygul01 bnde suan medela hastane tipi kullaniorum bugun baktim ama ev tipi goremedim resmini paylasmaniz mumkunmudur birde medelanin hangi modeli oldugunu yazarsaniz belki kolay bulurz