Merhabalar. Aranızda süt Makinesi kullanan var mı? Hangi markayı aldınız? Çekimi güçlü,az acıtan ama işe yarayan bir sür makinesi almak istiyorum😊
Süt sağma makinesi
CnnTpc Aventin kullanıyorum çok sorun yasamadim
CnnTpc bn almadim ama hastane tipi kiraladim bebegim ygun bakimdan cikana kdr kullanicam snrsnda emcek ins medela lactina select cekimi cok guzel acitmioda ztn ayarli ve emme refleksli sutu geri itmio iliklerine kdr bosaltio sutu ve cogaltio bebek emmesi gibi cekio 5 gundur kullaniorum cok memnunum
Lansinoh elektrikli aldım ama daha kullanmadım
Lonsinoh aldım 15 gündür kullanıyorum 5 kademeli ayarı var zaten gayet iyi
CnnTpc ben şuan mamajo kullanıyorum elektrkli tek pompa çok kullanışlı gayet güzel sağıyor
[silindi]
Tugceecikk bu yorumu gordugume cok sevindim, tavsiyeler uzerine tekli mamajoo aldik ben de ama diger gogusten sut bosa akiyor tekli hic iyi degil falan diye cok okudum. Tereddutteyim sonraki yorumlari gordugumden beri
Lansinoh elektrikli kullanıyorum hiç acitmiyor güzel de çekiyor ben memnunum.
dorukhan_nehirada_moms sonrasında da çalışırken bana lazım olacak diye ben satın almak istiyorum 😊
[silindi]
CnnTpc bence de desteksiz zor gibi gogus kalkani aldim bi de mamajoo dan olmadi ona biriktirmeyi denerim dedim cok akmazsa
CnnTpc 1 aydır mamajoo kullanıyorum. Çekimi falan gayet iyi. Memnunum ben👍
ysms19 canım baby plus e bebeğin kendi markası olduğu için kötü yorum olmayabilir mi acaba😬
SweetDream yok onda da kötü yorum vardı ama sayılı 😂 kendimde hemşireyim üstelik. Ürünü evde açtım denedim çekişi gayet başarılı. Masaj özelliği de var.
ysms19 bende philips aldım onu baya övmüşlerdi hepsiburada da inşallah memnun kalırım🙄
CnnTpc lansinoh
SweetDream hiçbir elektrikli pompa hastane tipi kadar iyi değil ne yazık ki. Ben eğer sütte problem yaşarsam hastane tipi kiralayabilirim diye daha uygun fiyatlı bir göğüs pompası tercih ettim. Her üründe memnun olan da var olmayan da. Umarım siz memnun kalırsınız. 🌸 ve hiç süt sıkıntısı yaşamazsınız. 🙏🏼
Chonsan bana hedıye geldı 0 paketinde nasıl temızlememi önerirsiniz