Gngr_33 Ya bir ben miyim aradığını bulamayan 🙃 şöyle güzel cici bişey bulamadım beğendiklerim de fiyat olarak çok çok yüksek ne gerek var ortalama 150 TL normal bence sizler nerelerden ne kadara aldınız güzel bayanlar 🤗
mucizemucize17 Gngr_33 canım inan hepsi pahalı ben mesela 10lu hastane çıkışı aldım ama ayrıca isimli de istedim olmasını sadece battaniye tulum şapka ve eldivene 180 tl verdim çok pahalıydı ama yapan diye çok kaliteli diye arkafsdm da yaptırdı onda gördüm çok hoşuma gitti yaptırdım battaniye baya kalın çok güzel uzun zaman kullanılır ama işte insanlar almak istiyo parayı da kitliyolar böyle şeylerde ucuza bisey alamiyosun
Ozdmrkbraa Gngr_33 ben oğluma çok güzel bi çıkış aldım şapkası flan kasket şeklinde miniworld un isim değil ama civilde flan o fiyat aralığı ben civilden almadım burada bebitof ka miniworld un ürünlerini satan bi yer vardı ordan aldım bu iki markayı da öneririm bebitof tamamen doğal iplikle üretiyor ürünlerini
Kuzeyufuk Gngr_33 GittiGidiyor a bi bak canım [url=https://hizliresim.com/lubnMO][img]https://i.hizliresim.com/lubnMO.jpg[/img][/url] eşim bana oradan almıstı
Sakel28 Bebitofun 10 lu setini öneririm ablama hediye almıştım içinde çorap gözükmüyor ama onuda hediye olarak gönderiyorlar çok güzel, yumuşak ve rengide solmadı şimdi nasipse kendime de alacağım 😇😇
Tugce1803 Gngr_33 çok çok yüksek değil emin ol daha yüksekleri var. Dediğinde ortalama bir fiyat, herşey çok pahalı artık. Benim hediye olarak geldi istediğim takım, civilden pandalı bakabilirsin
halitefe Gngr_33 civile bak canım bende 1 ay giyeceği şeye çok yüksek para vermek istemedim beyazlı grili fil deseni olan sade bişey aldım birde hastanede bende beyaz lohusa takımı giycem bana uyumlu olsun istedim
halitefe Gngr_33 en mantıklısı boşver olsa bile mağaza gezme bu dönemde covid falan e bebek civil hepsine bak
Mom092 Gngr_33 isimli falan dusunuyosan ortalama o fiyatlarda ve uzerinde canım. Ama normal bisey bakiyosan civilde suan hastane çıkışlarında indirim var diye biliyorum bi bak istersen
minnie123 Gngr_33 ben 11li aldım minicityden 90 TL ye organik pamuk kumaş ve hem kız hem erkek bebek de giyebilir ekru rengi çok tatlı arı desenleri var şuan resmî yok. Onun dışında yine minicityden 6’lı hastane çıkışı aldım sarı renkte çok beğenmiştim sarı canlı duruyor bebeklerde benim görüşüm. İki tane de BİM’e ve A101 e gelen pembe renk 5li hastane çıkışlarından almıştım fiyatları çok uygundu yani toplamda 175 TL harcadım 4 takım için 😇