Guneyinannesi1 Bu saate canım deli gibi bol sarımsaklı ev mantısı çekiyor hep bu tarz şeyler canım çekiyor gerckten napcam okdr istiyorumki anlatamam 🤣😭 ne yapsam mantinin yeirni tutar 🤣
Nursahcan Guneyinannesi1 canım kıymalı makarna üstüne sos doktor ben karantınanın ilk zamanı deli gibi aşeriylrdum eşimin dısarı cıkma için belgesi vardi kac kere göndermiştim ama eger öle belgesi yoksa polis arayıp sana eşlik edip götürğyorlar hatta mekan kadr actırıyor saolsunlsr
Beyziikoo Guneyinannesi1 Ya kıyamam size keşke yakınımda olsaydınız hemen getirirdim yapıp 😣 Erişte varsa onu yapın sarımsaklı yoğurtla ya da normal makarna yapın o da tatmin eder 😑
Cansufeyzam Guneyinannesi1 kıyma olmasa da olur canım benimde çektiği zaman hemen yoğurtlu sarımsaklı makarna yapıp yiyorum
Annem1 Guneyinannesi1 ya kuzum kıyamam. Nerde oturuyorsun sen? Normal makarnaya kıyma koysan yapsan olmaz mı😏
Beyziikoo Guneyinannesi1 Ne demek gerçekten yakın olsak güzel olurdu hemen yerdik beraber 😂😂 Hadi siz makarna yiyin nefsiniz körlensin afiyet olsun 😍😙
Guneyinannesi1 Annem1 benim evim denizlide ama erzurumdayim ilçedeym ne lokanta var ne bisi olsada kapali biliyoesnuz yasaktan e bu saate de yapcak öyle kimse yok bende öyle pek ayar tutturamiyorum hamurun 😔
Kizimveoglumm Guneyinannesi1 yaaa keşke yakın olsak hemen yapar getirirdim yemek sepeti falan hizmet vermiyor mu bulunduğunuz yere acaba ordan söyleseniz ☹️😏
Kizimveoglumm Guneyinannesi1 birde bak şimdilik makarna falan yap bari 😇 sabah superfresh’in kayseri mantısı var hazır dondurulmuş onu al ye bari 😊
Annem1 Guneyinannesi1 ya yakın olsaydı diyecektim gönderelim aynı ilde ilçe de olsak yine bişeyler yapmaya çalışırdık.
ikiponcik_annesi Benimde deli gibi ev baklavası 🤪🤪 hazırları kuru kuru oluyo istemiyorum kendimde yapsam iki dilim yiyip bırakcam kim yiycek o kalanı hem bi sürü malzeme 🤣🤣
Deletedmom79 Guneyinannesi1 benim de 5.5 ay boyunca hiç aşermem olmadı yasağın olduğu gün kalk sen kestane aşer 😔 kokusu burnuma geliyor resmen
Annem1 Cansuuu34 badem çağlası mı kayısı çağlası mı? Bende aş ermiştim. Bulamadık hiç biryerde. Badem çağlası vardı kayısı çağlası yoktu. En sonunda annemler köyden kargo ile gönderdi