7capo7
Vallahi bebeğimizin cinsiyettini öğrendikten sonra ne kendi aileme ne eşimin ailesine sormadık isim konusunda ne düşünüyorsunuz diye. Aileme söyledim size sorarsam onlarada sorma hakkım doğuyor diye ve ailem Siz ne isterseniz onu koyun dediler.(Bizde Dede, Anneanne ismini aman toruna koyduralım mantığı yok) beğendiğiniz isim önerisi varsa söyleyin dedim.
Bana ilk günden beri soruyorlar bende beğendiklerimi saydım ve hiç saklamadan söyledim. İki isim mi kullanacaksın dediler bende evet dedim hep. Eşimin tarafının pek hoşuna gitmese de çünkü iki isim zor imiş bende dedim biz iki koyacağız ilerde oğlum hangi isminin söylenmesini isterse o ismi tek kullanır dedim. 🤣
Görümceme karışmışlar iki isim konusunda, hatta egemen istiyordu o uzun diye kayınvalidem koydurtmamış, Egemeni bende düşünmüştüm görümcem sen koy sana karışmazlar dedi 🤣🤣
Hatta dedim ki Engin(Eşim) bana bıraktı isim konusunda sen koy dedi. Bende o zaman kız olursa o koyacak dedim. Yinede ikimiz bulduk Yağız bana Ege Eşime ait. 🐣Yağız Ege olacak inşallah.
O yüzden insanlara sınırları her daim baştan çizilir ki zamanı geldiğinde aşmasınlar. Madem koyacak isimleri var kendi çocuklarına koysa idiler.🤭