7capo7 aynı tepkiyi bende aldım kaynanam üçüncü bebek bu ilkini esin ikincisini sen koydun buda bizim hakkımız dedi görümcemde evet biz koyucaz dedi kaynanam dediki neden bize sorulmuyor bende erkek olursa eşim düşündü kızım olurda bende meva lina koyucam dedim görümcem hayır kız olursa almila olacak dedi bende hayır beden benim çocuk benim kendin doğur koy abla dedim kaynanam ikisini kendi koymuş hak tanımış mi hayır eşim de sert çıkıştı erkek olursa abdulhay olacak kız olursa annesi ne derse o olacak kimseyi alakalar etmez kesin sesinizi dedi kaynanam sus oldu görümcem anne görüyorsun demi dedi oğlum olacak ve babası abdulhay isminde karar verdi bende beğendim allahın 99 isimlerin den hemde hayırlı evlat demek dinen de manası çok hoş görümcem dalga geçti one be o ne biçim isim diye bende hem kaynana. Hem görümce sorunsalı var annesi diyemediğini kızına dedirtir bana gerek kalmadan eşim ağızlarının payını verir yani demek istediğim hakları yok beden bizim çocuk bizim fikir bizim doğuran taşıyan biziz tabiki biz karar vereceğiz kimene illa bir sorun çıkarirlar insanı strese sokarlar takma kırmamak için çok kırıldık yaranmiyoruz buna emin ol o yüzden eşin desin annesi oğlu derse takmaz ama biz geliniz ya biz dersek batıyor 😏