hulya_1919 İyi akşamlar kızlar bebeğime aldıklarımı yazacağım neler eklemeliyim sizce? 5li hastane çıkışı 5 adet Tulum 4 adet zıbın içlik 15 tane 10 tane alt pijama Yeteri kadar eldiven çorap önlüğüm az önlük alacağım bunlara ilave 2 nohut battaniye 1 kalın battaniye 1 pamuklu battaniye 3 adet Müslin Yeteri kadar ağız silme mendili 1 Polarlı tulum aşıya gitmek için Yenidoğan ve 3 aylık genelde aldığım ürünler Araç gereç-bebek bakım Küvet seti reflü yatağı Yastık yorgan nevresim setim yok alacağım bebek arabamız pusetli ve beşik aldık bebek bakımla ilgili hiçbişey almadım önerilerinizi bekliyorum lohusa takımıda almadım başka olmazsa olmazlar nelerdir almam gereken başka 28 haftalığım
Selin59 hulya_1919 10 lu hastane çıkışı, bebek tırnak makası, manuel göğüs pompası, göğüs pedi, bebek bakım çantası, emzik, biberon… nevresim takımı, alez, alt değiştirme minderi , daha çok eksiğin var canım .
aeh yenidoğan sadece 1 ay giyer fazla almayın 3 aydan başlayın, ben 3 aylıkken 6 aylık giydiriyordum ona göre küçük fazla almayın derim
hulya_1919 Selin59 evet ama 10 lu hastane cıkışı almıcam battaniyeleri ekstra aldım bebek bakım ürünleri emzirme beslenme çok eksik
Burcussskdr Bebek bakım ürünü olarak mustela şampuan var onu tavsiye ederim deterjan olarak duru granülmatik alabilirsin yeni doğan bebek bezi molfix pişik kremi bepantol veya sudocrem alabilirsin bunlar aklıma gelenler
Itssoelif Burcussskdr sudocrem ve Bepanthol de bazı kimyasallar var, Instagramda muhendisinoglu hesabı doğal içerikli olanları paylaşıyor, bakabilirsiniz.
Itssoelif https://www.amazon.com.tr/dp/B07BVG2CHR/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_InMUFbXJ45ZV6 lansinoh 160ml, şunu aldım 34 TL 😍 cam olani bebişin fırlatma huyu falan olursa, tehlikeli olur diye almadım
SeymaK Itssoelif amazondan yapılan alışverişlerde vergi ödemesi falan oluyo mu yurt dışı sitesiydi sanırım
hulya_1919 Itssoelif e bebek lcw ve babygross diye bir mağazadan aldım hepsini farklı farklı zamanlarda ama artık Giyim almayacağım ihtiyaç oldukça gelişimine göre alacağım şuan internetten artık bakım ürünleri detarjanlarını almayı düşünüyorum ateşölçer termometre aklımda olanlar ana kucağı alsammı diye kararsızım siz alacakmısınız
Itssoelif hulya_1919 bir yerlere misafirliğe gidince çocuğu yatırıp uyutacak çocuğun da rahat ettiği bişi olsun isterim, en az 12 ay kadar idare etsin. Ayda birkaç kere kullanırız herhalde, o şekilde kullanılacak bir şey alınabilir.
SeymaK hulya_1919 anakucağı bence gerekli ya mutfakta yemek yapcagın zaman bile koyarsın masaya ya da yere gözünün önünde yatar rahatca iş yaparsın mesela
hulya_1919 Sngl27 bende mustela alacaktım ama bübchen almaya karar verdim eltim kullanıyor çok memnun
hulya_1919 SeymaK elektrikli istiyorum aslındada gereksiz geliyor bana çok pahalı olmadı orta karar bişey alırım
Bir_Prenses_Annesi ♡10′lu hastane cıkısı(1 adet) ♡5′li hastane çıkışı (2 adet 1 tanede resim için süslü takım) ♡0-3 Ay çıtçıtlı badi(4 adet) ♡3-6 Ay çıtçıtlı badi (6 adet 3adet kısa 3adet uzun) ♡6-9 Ay çıtçıtlı badi (5 adet) ♡0-3 Ay patikli Alt (4 adet) ♡3-6 Ay patiksiz alt(4-6 adet) ♡2 adet eldiven ♡2 adet sapka ♡3-4 adet önlük ♡1 adet ic zıbın seti(qöbeqi düşene kadar qiyilio hastanede qiydiriolar) ♡0-3 Ay Alt Üst takım(2 adet) ♡3-6 Ay Alt Üst takım(4 adet) ♡6-9 Ay Alt Üst Takım (4 adet) ♡10 adet corap ♡Aqız mendili ♡3 adet patik ♡0-3-6 Ay yelek(3 adet) ♡Penye battaniye(1 adet) ♡Muslin(2-3 adet) ♡Pelus battaniye(1 adet) ♡Nevresim takımı (1 adet yastık yorqan) ♡Banyo havlusu ♡Pelus mont(1 adet dısarı çıkarken qiyer) ♡Banyo sünqeri ♡Biberon ♡Emzik ♡Şampuan ♡Pisik kremi ♡Kuvet seti ♡Bebek bakım seti ♡Puset
Bir_Prenses_Annesi hulya_1919 Fazla deil ama boyutundan dolayı çok qiyilmiomus Benim 1 adet 10′lu 4 adet 5′li 1 tanede isimli war aman hevesimizi alalım 1 sefer qiyse yeter 🤗
hulya_1919 Bir_Prenses_Annesi valla ben yetmez diye 5 tane aldım ama korktum şimdi herkes çabuk büyüyor diyor gerisini 3 ay aldım ama 3 aylar bile küçük geliyor gözüme😊 6 tane tulum aldım tulumların hepsini 3 aylık aldım fazlamı acaba 6 aydamı alsammı