2020ARALIK Busrabdullah_123 yok canım olmuyor sadece bazı günler kasıklarıma hafif ağrı girip çıkıyor çok hareket edersem o kadar
Lara44 Betul584600 az kalmış kuzum… hadi inşAllah normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanım gerçekten kolay geçmişti 🌺
Lara44 Nn20 canııım çok çok teşekkür ederiim ya muhakkak aldırıp deneyeceğim 🌸 Allah razı olsun kuzum 🙏🏻 Seninde başlamış erkenden umarım bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız da bunlar tuzu biberi olsun 👶🏻👶🏻
Nn20 Lara44 amin amin inşAllah zamanında sağlıkla kavuşuruz birbirimize bebklerimizle ❤️ Rica ederim tanımıyoeum da birisi demişti banada Allah ondan razı olsun 🌸
Lara44 Sibelkarakaya kolonya rahatlatıyorsa bende deneyeyim kuzum.. senin de az kalmış 😍 ha gayret…. 🙏🏻
1anne- Lara44 benim de oluyor hem de 24 haftalığım çok erken değil mi bi şeyler yaparken nefesim daralıyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum oturup dinleniyorum.
Lara44 zuleyka çok geçmiş olsun sana da kuzum.. aynen az kaldı sayılı günler sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar tuzu biberi 🌸👼🏻
Umutluuu Lara44 bende 30.haftadayım benimde başladı nefes darlığı. Derin bi nefes çekemiyorum ciğerlerim ağrıyo baskı yapıyo sanki. O da çarpıntı yapıyo 😬
Sibelkarakaya @Lara44 özellikle boynuma enseme sürüyorum bana iyi geliyo canım o anlık bi rahatlama sağlıyo,Allah’ım hepimizi bi avaz da derler ya rahatlıkla sağlıkla bebeklerimize kavuşmamıza sağlasın🥰🙏🏻