SenHepMercimekOlarakKalacaksin Handemehmet amin canim evet boyle giderse normal dogum zor olur gibi 🙈 sizinkinin de masallahi var demekki ne guzel. Saglikla dogsunlar ins.
Dijle SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen cnm neden zararlı olsn çok şükür sağlıklı rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
KaderGlserinOk Benimde 17. Haftamda 240 grmdı 😂 dr anne babanın yapısından kaynaklı olabileceğini söyledi eşim 1.88 ben 1.66 bakalım doğuma kadar nasıl olacak 🤪
SenHepMercimekOlarakKalacaksin KaderGlserinOk bak bakalim bana da soyle nasilmis kilosu merak ettim 😊
BetlKurtToker 17 haftanın ilk gününde kontrolüm vardı 170 gr. Doktor kilosu birazcık normale göre önde dedi bakalım sonraki kontrollerde nasıl gidecek ❤
KaderGlserinOk BetlKurtToker Evet benimde haftasına göre 1 hafta önde gidiyor dr göre gelişimi normal 😅
HaticeTygnTpc SenHepMercimekOlarakKalacaksin Yok canım normal seninki benimkinin 14 haftalıkken boyu 15 cm di 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin HaticeTygnTpc boyu normaldir belki ama kilosu pek normal gelmedi bana 😊
BetlKurtToker SenHepMercimekOlarakKalacaksin masallah size 🙏☺☺ Ben yeni yeni yemeğe başladım hıc yiyemiyodum yinede şükrettim
HaticeTygnTpc SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bosver eksik olsa üzülürdün azcık tosunluktan zarar gelmez 😍 Doktor kötü birşey demediyse sıkıntı yok 🤗🖒
TugbaLafci SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım daha belli olmaz bebeğin kilosuna göre şişko olup olmaması detaylı usg ölçümüne göre netleşir zaten 1 hafta 10 gün ilerde olması normal
SenHepMercimekOlarakKalacaksin BetlKurtToker benim hic mide bulantım tiksinmem filan olmadi sanirim ondan oldu bu 😂
TugbaLafci SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen canım ona göre doktor 30. Haftalardan sonra gelişimini baz alıyo 🤗🤗
SenHepMercimekOlarakKalacaksin HaticeTygnTpc yokk kotu bisey demedi ben endise ettim sadece😂 seker olabilir mi diye sordum o da 20. Haftadan sonra belli olur dedi. İns sadece tosuncuktur da kotu bisey yoktur 🙏🏻