Begumunannesi senaack bende civilden aldım travel sistem bence çok Rahat kolay sürmü hafif kolaylıkla ister puseti ister fortbebesini takıyosun civilde kampanyadaydı
Tugce1803 merweeilbey1 Kraft Cockpit Bebek Arabası Gri https://www.hepsiburada.com/kraft-cockpit-bebek-arabasi-gri-p-HBV00000QZU28?magaza=bebe+365 Ben bi mağazadan almıştım 1275 liraya ama şu an hepsiburada da daha ucuz
Mommyy_ Ben kanz elephant modeli aldım travel sistem, Hepsiburada’da indirimdeydi, ürün de geldi çöl hafif ben çok beğendim, yazın kullanacağımız için işimizi görür diye düşünüyorum
nev_hena nnurguler açıkçası birçok pusete göre daha aşağıda kalıyor doğru söylüyorsunuz. Ben de tereddüt etmiştim ama kullanan arkadaşlarım çok memnundu.
Benimo nnurguler ben Kraft lima aldım. Travel arabalara göre daha hafif ve kullanışlı geldi. İnglesina trilogy serisi de güzel ama biraz daha pahalıydı. Lima indirime girince hemen alalım çıksın aradan dedik. Çok koca tekerlekleri sevmiyorum traveller genelde öyle oluyor bu da bir tercih sebebimdi
aysedemirucar nnurguler prego Impala tercih ettm fiyatı normal geldi performansi falan da gayet iyi bı de prego markası gayet sağlam marka celigine güvendigm için aldm 1700e almstm puseti dahil
Mom6 aysedemirucar Merhaba benimde aklımdaki modellerden biri bazıları puseti çok dar bebek iki büklüm kalıyor yazmış yorumlarda ve kapandığında yer kaplıyor mu çok fazla canlı olarak görmedim arabayı kafam çok karıştı kiracıyıö depolama yerim yok az yer kaplaması önemli
insan_insan Chicco goody bakıyordum fiyatı birden çok yükselince yoyko 1st kabin tipi aldık hafif tek elle kapanıyor goody den daha güzellik özellikleri ve fiyatı diğer arabalara göre çok uygun çok beğendik
Burcussskdr Öncelikle bebek arabasında ihtiyaçlarını göz önünde bulundurman lazım araban varsa otokoltuğu olarak kullanılan puset olanlar var ve bagaja sığıyor mu gibi konulara bakmalısın araban yoksa rahat katlanan hafif sürüşü bebeğini içinde sarsılmayacağı bir araba olmalı ben casual cadillac air almayı düşünüyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor birde bebek arabasını e bebek gibi bi yerde gidip bir sürüş yapmanı tavsiye ederim
elisas-mom Ben yoyko elegance travel sistemini aldım çok güzel sağlam daha kullanmak nasıp olmadı ama kaliteli ürünü kullanışlı ve şık.
Mom092 Seherkaraca evet aldım zaten kis bebegi puset ile arabayi kullanamicam biyere gittigimde tasimak icin aldim araba ile gidiyoruz zaten heryere yazada büyümüş olur arabasini kullaniriz ☺️
Begumunannesi Seherkaraca hayır puseti var zaten ister puset takıp kullanırsınız ister fortbebesini takıp kullanırsınız ayrıca pusetını araba koltuğu olarakta kullanabilirsiniz veya elde tasıya bilirsiniz extra puset almanıza gerek kalmıyo travel sistem alınca
Seherkaraca Mom092 pusetini ne aldınız acaba. Travel sistemler çok hamgak ve büyük geldiği in bende kabin sistem bide arabaya ayrı puset düşünüyorum da
Mom092 Seherkaraca pusetini civilden almıştım oyle cok pahalı bisey degil ama guzel icinin pedi flan kalin Onuda 120 tl ye aldım. Travel bencede yaa hic girilmesin cevremde kim aldiysa 6 aydan snra kullanamadi ağır bayaa onunla mi ugrasican bebekle mi😒
Gozdeeb nnurguler bugaboo ant aldik. Kabin boy. Arabamiz kucuk oldugunu icin bunu tercih ettik. Yer kaplamiyor. Koltuk arkasina fln giriyor
Btm571 nnurguler joie mirus Mert bebek arabası harika bende yeni aldım ama sürüşü çok hafif 17 kiloaya kadar taşıyabilir bide çift yönlü çok kolay hareket ediyor tavsiye ederim kesinlikle