Aryaliya basta ben usuttum sanmistim ki onceden gorustugum biri pozitif oldugunu ve benim icin endiselendigini soyledi, ucuz bir ozele gittim test icin aksam vakti cok sakindi acikcasi devlette saatlerce beklemeyi goze alamadim, Istanbulda hastaneler baya kotu durumda maaelesef. Sonucum ertesi gun zaten pozitif geldi ama testi yaptirdiginiz an gecici izolasyon basliyor, pozitif cikarsaniz karantinanizdan dusuyor zaten ilk gun. Belirtilerim de gun gun cok degiskendi bir iki gun bogazda batma, burun tikanikligi vardi sonra sirt agrisina dondu ondan sonra nefes darligina ve hafif oksuruge cevirdi. Koku 2. Gun gitti dun sag burun deligimden cok hafif olarak alabiliyorum ama tam degil, 11. Gun bugun ama nefes darligi var gibi hala, bi sure devam edecek sanirim. O beni biraz zorluyor. Vucutta virus kalabiliyor ama bulasicilik bitiyor deniyor ama Allah korusun cikarim, bagisikligi dusuk birini etkilerim vs diye de bir de biraz daha nefesim toparlanir diye de dinlenip evden cikmamayi dusunuyorum, bir de test hemen negatife donmeyebiliyormus tekrar tekrar para vermeyeyim hepsini kendim yaptirdim zaten diye. Benim surecim boyle gecti, hamile olmasam gogus hastaliklarini ziyaret ederdim cunku cigerlerimi bi kontrol ettirip gormek isterdim, o kisim beni korkutuyor umarim bi hasar kalmaz.