NefesDeniz Mervegnlts Çok geçmiş olsun zencefil zararlı değil diye biliyorum çünkü mide bulantılarım çok yoğunken hamile hanımların zencefil çayı içtiklerinde bulantılarının azaldığı çok yerde okumuştum 😊
Mervegnlts NefesDeniz Evet canım bende öyle biliyorum ama ne kadar görsekte duysakta bilsekte illa annelerin içinde bir kuşku kalıyoo🤷♀️ bu arada teşekkür ediyorum kuzum bir bardak içeyim ozaman🥰
NefesDeniz Mervegnlts Evet tabi öyle inan benimde bazen içimde korku oluyor Allah korusun zararlıysa diye☺️ Ama fazla tüketmeyerek bence bir zararı olmaz Allahım şifa versin güzel kardeşim🌸
Sineemm Gulsen4224 çok değil ama tarçınla tukektigim tatlılar var 6 aylık hamileyim ve şimdiye kez onlarca defa yemisimdir böyle birşeyle karşılaşmadım açıkçası 🤔
Muvahhide2 Mervegnlts zencefil hamilelikte mide bulantısında da kullanılıyo😊 zencefili rendeleyip balla karabiberle tüketirsen daha iyi gelir canım öksürüğüne Allahın izniyle
Berff58 Gulsen4224 peki maydanoz? Yani dolmanın içinde falan olsa yesek bişey olur mu? 21. Haftadayım artık zararı olmaz herhalde dimi
Mervegnlts Berff58 Maydonozun hiç bir şekilde bir zarar yok diye biliyorum ve doktorumdan da öyle bişey duymadım yani canım🤷♀️
maras46 Mervegnlts bitki Mervegnlts kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama bitki çaylarını doktorunuza.sormadan tuketmeyin onun yerine tereyağlı pekmez, ballı süt felan için 😊
Mervegnlts maras46 11 haftalığım canım🥰 yok zaten bitki çayları kullanmıyorum hiç bir şekilde sadece ıhlamur içiyorum günde 1 bardak bir zararı yokmuş
Mervegnlts maras46 Hm bilmiyodum bak bunu canım, ki zaten maydonoz ağzıma koyamıyorum tiksindim de maydonoz dan🙈