blueberyy00 vuslatim34 27-28 Kasım benimki de normalde öne gelmesi lazım bir gün ama gelmezsede öne günümde olmam lazım bakalım test yapmadım arada kassigim batıyor belim çok ağrıyor gerçi bu ara boş duramıyorum belim ondanda ağrıyor olabilir
d-b_2019 vuslatim34 benimde 25i 2 3 gündür değişik bulantılar var hafif hafif kaşık değilde karnın alt tarafi hafif hafif arada sızlıyor o kadar bugün yaptım test negatif cıktı gecikmesini bekliycem adetim düzensiz geç döllenme falan olursa diye düşünüyorum inşallah olsunda
Aysegungor vuslatim34 benim 27 si ama yumurtlama kasım 15-16ydı daha çıkmaz diye düşünüyorum varsa ama beklemek çok zor 😕 siz yaptınız mi test ☺️
Denizesin Benimde yarın adet günüm ama insllah olmam her belirti de var ama yine de umut ediyor insan.
Israa Denizesin ahh canım ahh çoğumuzda belirti var her ay 🙈 kafadan atmayı başarabilsek hem gerçek belirtileri yaşıcaz hem bebişler gelecek ama yapabilsek 😐
Denizesin Israa aynen çok doğru diyorsun ama buumkun değil.regli olucam tüm belirtilerin var tam da regli döngüm bir kaç güne olurum diye düşünüyorum ama yine umut iste
vuslatim34 Ben adet oldum kızlar aşılama için çarşamba günü doktora gideceğim inşallah siz hamilesinizdir ☹️
[silindi] Tecrübeli kişilerden deneyimlerini rica ediyorum. Özellikle yumurtlama dönemini takip ederek denemiş kişilerin o günlerden sonra kahverengi akıntı vs durumu oldu mu acaba
Israa Denizesin 2 yıllık evliyim 14.ay olmuştu ama o zaman umudumu kaybettim artık beklentim kalmamıştı o ay hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum 9 aydır bekliyorum yine işte 😐
Hilaleroll vuslatim34 canım yeni gördüm yerleşme kanaması olabilir mi sürüyorum bitti mi yoksa inşallah yerleşme kanamasıdır 🙏🏻
Umutlubekleyis1 vuslatim34 b vuslatim34 25 kasim adet olcam bi gun önceden evde erken gebelik testi yaptim negatif cikti
Balum Gul2808 tekrar trst yaptin mi canim suan ayni durumdayim senin gibi 7 gun var bugun test yaptim