Israa Mrzy28-c canım bugün kasık batmalarım oluyo dünden beride beyaz akıntı başladı ağzımda iğrenç Bi tat var bu ay bişe denedim ona bağlayacağım çok kişiden duydum burda ilişki sonrası ağız üstü yatın diyeni o şekilde de yaptım bakalım hayırlısı olsun
Israa Mrzy28-c aslında dün dayanamayıp test yaptım çıkmadı ama adetimde 6 gün vardı ve ilk idrarla yapmadım çıkmayacağını bile bile yaptım anlayacağın ama umudum var çünkü evde test olunca duramıyorum 🙈
sibelbulut benimde 25i adet günüm adet olucakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrılar var ama bu hamileliktede oluyo diyolar ne kadar doğru bilemiyceemmm
Papatyaesra Gul2808 vuslatim34 Bende sanki silik gördüm alttakini mi yeni yaptınız hayırlı haberler inşallah 🥰
Israa vuslatim34 canım bu ay değerlendirmelerinde sende ters uzanmayı denesene belki farkı olur gerçekten çok duydum o şekilde hamile kalan bende bu ay öyle denedim bakalım işe yarayacak mı
Bebegiminannesi_ vuslatim34 28 kasım belirti olarak kasıklar da sancı belim hafiften ağrıyor inşallah bu ay bizde hayırlı haberler alırız 😒🤲🏻❤️