Fatma0120 Mlkrfk göbeğinde yara izi kalıyorsa kantaron yağı kulan canım bende kulanıyorum ilk aylarda kulandığımda yumurta kadar şişiyordu ağrısından oturup kalkamıyordum sonradan araştırdım kantaron yağı kulandım şuan çok güzel gidiyor canım bide yeni kulanıyorsun dikatli ol kulanırken eğer damara gelirse felç olma riski çok var dikkatli ol lütfen tekniklerini biliyorsan sorun değil korkutma kendini
Mlkrfk Fatma0120 doktorum bana sadece göbekten 5 cm uzakta vurmalısın demişti hep ona göre vuruyorum oda aynı yerlere denk geliyor benim hiç şişme falan olmadı ama vurdukça artık yerleri çok acımaya başladı vururken
BegumIscanTunc Teacherella1 sordum kac kez şimdi baslayamiyoruz kese görününce baslicaz dedi sikinti olurmu diye sordum bir sorun olmaz dedi
halitefe BegumIscanTunc canım sen bir perinatoloji uzmanı bul ona git kese görmeyi niye bekliyormuş bebeğin oluşumunu bile etkiliyor benim doktorum tam tersi gebeliği en erken aşamada anlayıp iğneye başlamalıyız diye 40 kere söyledi ihmal etme derim ben
Duuyygguu BegumIscanTunc benim pıhtılaşma problemim var ve tüp bebekle hamile kaldım transfer itibarile iğneye başladım. Sonra başk kadın doğuma geçtim merkezden oda ecopirine başlattı 15. Hafta itibari ile. Şuan 21