Zehraaa98 Leselis bende ıc hamıle gibi değilim ama bebişim içimde dans edıyormış gittiğimizde panık yapma canım
Merve5454 Ara da bende belirti hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi oluyor yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım
Deryayurt Leselis bende 10+3üm canım göğüs hassaiyeti dışında hiç bir belirtim yok benim oda dokununca normalde ağrı sızı yok sende neler varr
Leselis Deryayurt suan benimde aynı dokununca göğüslerim acıyor bir de bazen reflü oluyor onun dışında diğerleri yok
UrazyadaMasal LETHE 10+3 umvende sadece geceelri karnım çok şişiyor gazdan dolayı sabaha geçmiş oluyor onun dışında hiç birseyimyok🤭
UrazyadaMasal Leselis ben de 10+3 üm geceleri oluşan bir şişkinlik ve gaz oluyor onun dışında hiç bir belirti emare yok henüz. Bir kibirdasada ben burdayım dese bir an önce 🤭😁
Leselis UrazyadaMasal 10+4 suan ve dün geceden beri uyuyorum hala uykum var sanırım belirtiler kayboldu deyince ben burdayım anne demeye başladı🤪😂
UrazyadaMasal Leselis ilk gebeligimde o kadar çok uykum oluyordu ki 20 saat uyumuslugum var 😁 bunda od ayok hamilemiyim değil miyim belli değil 😁
Nrsndms LETHE bende 11+3 hamileliğimin başından beri hamile olduğuma dair hiç bir belirtim yok sadece lekelenme ve gaz problemim var
UrazyadaMasal Leselis ilk hamileligimde de uyku hariç hiç bir belirtim yoktu oğlum 7 yaşında bir kibirdamaya başladı bir daha hiç durmadı bence tadını cikar 😁😁
Nrsndms Leselis düşük tehlikesi diyor progestan kullanıyorum sabah akşam birde günde 1 kere iğne oluyorum ve sürekli yatıyorum sadece tuvalet ve yemeğe kalkıyorum