YukselYldz ahh canım Allah acil şifalar versin. Benim de 2 evladım 1 aydır yoğun bakımda. Doktorlarının sana söylediği heerşeyi bana da söylediler. Bebekler bir anda iyileşip bir anda kötüleşebiliyorlarmış. Taburcu durumu tamamiyle senin bebeğinle alakalı. Sen istediğin kadar sıkıştır sana şu zaman çıkacak diyemezler. Bana mesela bu hafta taburcu edebiliriz demişlerdi ama toparlanamadıkları için taburcu olamadılar. Hiç sıkıştırma doktorları. Bana çocuklarımın ilerleyişi yavaş geldiği için ben de senin gibi sgk dan para kopartmak için tuttuklarını bile düşündüm. Sonrasında da baya başka doktorlara vs danıştım. Dedikleri şey; kocaman sağlıklı çocuğu kimse tutmaz. Sonuçta seninki taburcu olcak arkadan başka çocuk gelecek. Sürekli doğum oluyor. Öyle düşünme. İnan orda çok daha iyi bakıyorlar. Benim çocuklarıma da hiç bilmediğim testler vs yapılıyor. Çoook zor inan biliyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki sabır🙏 Pozitif düşün, salma kendini. Allah ın izniyle sağlıkla sıhhatle çıkacaklar. Neden dolayı küvöze aldılar? Erken doğum mu oldu?