aysedemirucar fiyatları diğerlerine göre gayet iyi yani bir sürü para döküp memnun kalmamaktansa denemeye değer bence 😀 bende sizin gibi geçen yıl bir kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum onun etkisinde psikolojik olarak kurtulmam zaman aldı zaten hamile olduğumu öğrenince korktum yine aynısı olursa diye Çok doktora gittik hem devlete hem özele hepsi farklı şey dedi kimi kan sulandırıcı iğne kullan dedi kimi kullanma dedi o yüzden bende doktorlara karşı güvensizlik oluştu zaten en başında sürekli gidiyordum korkuma, bir Doğum parasını muyane ücretleri şeklinde verdim bu zamana kadar çok şükür bugünlere çıkabildik ama maddi olarak zorladı bu durm bizi o yüzden artık çok para dökmek istemiyorum Bebeğin bir sürü ihtiyacı var zaten , ama anladımki şans işi bu doktorda özelde de olsa devlette de olsa kötüde olabilir iyide olabilir o yüzden çok aşırı para dökmek saçma keşke devlet hastaneleri iyi olsada oraya gitsek direk ama malum pandemi süreci yoğunluk falan bi özeldeki gibi ilgi alaka yok illaki ben iki aydır sıra bile alamıyorum şehir hastanesine