mervemom Israa kesinlikle benim de böyle oldu. Ben adet tarihimden üç gün önce test yaptım sağlık ocağında ama çıkmadı. Göğüslerimin damarları gözüküyordu resmen. Dedim hamileyim ben kan testinde çıkmadı. Sonra gerçekten öyle oldu.
archmom Israa unutmam dualarım seninle canım . Her nasip vaktindr gelir bunu unutma . Herseyin iyi bir nedeni vardır 🙏🏻
Israa m060918 canım yaaa ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben çok heyecanlandım duramıyorum 🙈🙈 daha çıkmaz ama en erken ne zaman yapsam ki
zynpcknn Israa canım göğüsümde damarlar rengi belirginleşmiş mi ben adetime daha vardı göğüsümdeki damarlardan anladm hamile olduğu koyulaşmıştı
zynpcknn m060918 ben adetime 8 gün kala gebelik testi yaptı çok çok silik bir çizgi çıktı hemen hastaneye kan testi yaptırmaya gittim btm 23 çıktı 1 haftalık olduğu için çok silik bir çizgi çıkmıştı
m060918 zynpcknn kuzum bende 12 gün vardı reglime yapmıştım aşırı silikti sonrannormal kaset test yaptım aynı gün negatifti ama hastaneye gitmedim henüz
zynpcknn m060918 8 gün kalmış bekle o zmn en azından daha net bir sonuç alırsın Hayırlısı olsn inşALLAH ☺️
KayBus Herkese farklı bir etki veriyor. Benim adetimden 2 hafta önce diş etlerim yara olmuştu fırçalarken diş etlerim kanıyordu. Ve yediğimden tat alamıyordum o ara döllenme oluyırmuş meğerse. İnş hamilesindir sende insan kendindeki değişikliği hisseder.
Israa m060918 aa canım postunu yeni gördüm de 30 Kasım adet tarihinse sende çok erken yapmışsın lütfen üzülme yumurtlama gününden yeterince zaman geçmemiş ki hemen umudunu kaybetme daha 9-10 günün var kanda bile çıkmaz kaldı ki idrarda belli olsun canımsın üzülme ❤️