Nesrincente Tgce41 27. Haftamdayım 2 gun benımde öyle pek hareket olmadı boyle Bi defa falan hıssettım hissetmedim baya endıselendım ama dün baya harekeylıydı İcim cok rahatladı
Sevgi62 Tgce41 kontrole gitmekte fayda var ama korkma bende hep oluyodu o haftalarda bazen 2gün hissetmiyodum yani bende tedirgin oluyodum sonra güzelce oynuyordu ☺️ Düzensizlik olabilir bence şimdi ama hiç durmuyo 33+4üm 😇
Duygu4444 Tgce41 2 gün hiç hissetmeseniz normal değil ufakta olsa bir kıpırtı olmalı bugünde oynamazsa mutlaka bir doktora gözükün
KaanErkan-mom Tgce41 Korkmana gerek yok. Ben 2 gün hiç hissetmedim 29 haftalıkken. Sonra girdim ultrasona doktor dedi mışıl mışıl uyuyor yavrucak😄 şimdi zaten yerinde durmuyor,, 32 haftadayız
gokhansevval Tgce41 merak etmeyin benim de başıma geldi bende korktum doktor eşiği normal suyu normal herşeyi normal demişti bana 28 haftadan sonra düzeldik yine o haftalar da bende yaşadım ❤️💜
Ksnskssndmslmmxn Tgce41 oluyo canm kalkıp hastaneye gıdıyoduk nerdeyse hareket etmeye başladı dün gece hareketleri zaten çok serti su sefer hareket etmediği günlereydi herhlde çok hareketlı olması 🙈🙏🏼