Merinosunannesii Tgce41 çikolata yeme bende yiyince hareketleniyor sanıp doktora giderken hep yiyordum doktor dedi o kadar yeme şeker çıkabilir ayrıca çikolata yiyince haraketlenmiyor sen karnını doyurunca keyfi yerine geliyor o zaman hareketleniyor dedi
Sevval_nur Tgce41 bende de oldu o haftalarda 3 gün hissetmedim artık 4.gün kaygılandım uyuyamadım acilden giriş yaptım kalp sesini dinlettiler bişeyi yoktu bide tam kadın doğum katına çıktım tekmelemeye başlamıştı kötü düşünmeyin herşeyden önce 🙏🏻
zepbjk Tgce41 az hareket ettiği oluyodu ama illa gün içinde biyerde hissediyordum.Su süt ya da meyve neye tepki veriyorsa iç uzan hissedersin inşallah. Hissetmezsen doktora ve ya sağlık ocağına git en kolayı kalp atışına baksınlar korkma canım bazen olabiliyo ama git için rahatlasın ♥️
Tgce41 ozlemmyy 2 gündür hiç hissetmiyorum çikolata yiyorum yine oynamıyor bi sıkıntı mı var acaba rabbim korusun salı dr kontrolüm var
Aslihan16 Tgce41 çikolata yiyip ayaklarının altına yastık alıp oynamayı denedin mi bir de doktorunla görüş normal bulmuyorlar hareketsizliği çağırabilir bakmak için
ozlemmyy Tgce41 allahım korusun inşallah bir şeyi yoktur belki de ediyordur sen farketmiyosundur yarın gün boyu elin karnında takibe al eğer hala hissetmiyorsan bi acile görün derim akşamında salıyı bekleme için rahat eder. Allah kavuştursun sağ Salim 🙏🏻
Duygu4444 Tgce41 2 gün hiç hissetmeseniz normal değil ufakta olsa bir kıpırtı olmalı bugünde oynamazsa mutlaka bir doktora gözükün
Gulsumbozkurt Bende 28 haftadayim bir iki gün hissetme olmuyor ama bazen gündüz hissetmiyorum ama gece hissediyorum
Tgce41 Gulsumbozkurt iyicene korkmaya başladım düşünmekten uyuyamadım bile. Güzel düşünmek istiyorum inşallah çok uykucu bi bebektir 🤲
Gulsumbozkurt Tgce41 korkma inşallah birşey yoktur sen doktorunu ara git seni bugün baksın için rahat etsin canım
KaanErkan-mom Tgce41 Korkmana gerek yok. Ben 2 gün hiç hissetmedim 29 haftalıkken. Sonra girdim ultrasona doktor dedi mışıl mışıl uyuyor yavrucak😄 şimdi zaten yerinde durmuyor,, 32 haftadayız
Merinosunannesii Tgce41 kızlar daha sakin olur derler o yüzden sordum🥰valla bende bilmiyorum doktorum öyle dedi çok tatlı yeme şeker cıkar dedi bende size gelirken yiyorum heraketlensin diye dedim gerek yok sen zaten karnını doyurunca keyfi yerine gelir hareketlenir dedi onun yalancısıyım🤔
Eminesendur Tgce41 kalp atışları artık kulaklarınızı dayayıp duyabileceğiniz zamanda biri dinlesin kalbini pnun dılında bende de o haftalarda olmuştu doktora gittim haraket ediyormuş ama ben hissetmiyormuşum yinede içinde kuşku varsa doktora görün
Yasemin301 Tgce41 ben de 28. Haftadayim 2,3 gun az hareket oldu ama yine de hissettim oncesinden yavas vuruyordu duzeldi, hic hissetmiyorsaniz doktora mutlaka gidin normal degil