MiniKaya Canım günlerdir ben de bu endişeleri taşıdım. 37+4 de kontrole gitmiştim. Doktor 10 günün fln dedi doğuma. 39 da bekliyorum dedi. Aynı günü akşamı eşimlerin işyerinde covid biri çıkınca hepsine test yapıldı ve eşimin testi pozitif çıktı. 1 haftadır fln nezle gibiydi bende de boğaz acısı ve hafif öksürük vardı. Tabi üzüldüm doktora yazdım o bana baya moral verdi testini yaptır sonra haberleşelim dedi. Ertesi günü gidip test yaptırdım. Benim de pozitif çıktı. Doktorla konuştuk hastane pandemili hasta almıyor yasak. Dolayısıyla doğumun olursa devlet hastanesinde olucak dedi. Bana bu süreçte neler yapmam gerektiğini fln söyledi, sürekli moral verdi. Ödüm kopuyordu doğum olcak diye. İlki normal doğumdu ben de bilmiyorum normal mi sezeryan mı yapıyolardı covidlilere. Ama geneline sezeryan yapıldığını duydum. Dün son karantina günümüzdü bugün özgürüz. Doğum henüz olmadı bekledi bebeğim. 39+2 deyiz. Doktorum pazartesi kontrole gel dedi eğer doğum olursa cumadan sonra gelebilirsin dedi. Ben Kocaelindeyim. Yaşadığın yere göre değişiyor bu durum. Burdaki özeller ne yazıkki almıyor doğuma. Pandemi hastanesi olmadığından. Devlete yönlendiriyorlar.