Tazeanne11 Dün akşam karnım sertleşiyor diye konu açmıştım. Meğerse doguruyormusum 😂 160larda düzenli sancilarim cikti. 3 cm acilmam var. 7de tekrar hastaneye gideceğim dualariniza talibim 😍🥰
Astadavistabeybi Tazeanne11 160 lar adet sancısı gibi mi yoksa daha beterimi sizce ay ben 40 larda çok açıyor diyorum 1 cm açılmam var 😬bu arada Allah kolaylık versin inşallah canım
Burcu_ergn Tazeanne11 bende gittim bugun 50. 60 Larda düzensiz sancım vardı ama açılmam Yok o yüzden gönderdi geri 38+6 oldum bu arada haftaya Cuma bidaha gidicem bakalım nolcak
Tazeanne11 Halimer bel agrisi, sık idrara cikma, birde karında sertleşme vardı canım ama ben hiç doğum başladığını anlamadım kontrole gidince belli oldu.
Tazeanne11 Burcu_ergn geçen hafta gittiğimde sancım yoktu nerdeyse canım. Korunmasız iliski, hurma, merdiven in cik, papatya çayı ictim. Sancilarim 160a çıkmış 😇 ama eminim korunmasız ilişkinin çok faydası oldu
Astadavistabeybi Tazeanne11 ben herhalde bayılırdım o durumda maşallah size 😬🥰🧿kulağım kaşınsa doktora gidiyorum
Tugcngz Tazeanne11 maşallah ne kadar arada sertlik yani nasıl bişey yaşadınız ssglıkla kucagınıza alın darıdı başımıza 🤲🤲🤲
Tazeanne11 Tugcngz süre tutmadım çünkü sadece sertlik hissediyordum. Doktor şimdi sancini arttiracagim dedi. Parmakla birşeyler yaptı ondan sonra fazlalasti ağrım.
Tazeanne11 Astadavistabeybi ben doktorun odasına girdigimde nstyi sallayıp gülerek girdim valla doktor şok 😂 amin darısı başınıza hayırlısıyla
Tugcngz Tazeanne11 walla ben carşamba doktora gittim nst’de hşc sancım cıkmadı ama düzensiz kadılmalarım oluyor hatta kadıklarıma agrıda giriyor kısmetse yarın gidicam bakalm nediyecek
minikcasper Tazeanne11 ayyy o mükemmel an gelmişşş hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inşallah Rabbim kolaylık versin sizde bebişte iyi bi şekilde odanıza geçin 🌼💛