10.haftada bulantıları başlayanvar mı? bulantıları gidermek için neler yaptınız
Bulantı
Tugsem1 benim 5 haftalıkken başladı tuzlu kraker yiyordum ama ne yaparsak yapalım geçmiyor sadece biraz rahatlatıyor. Umarım siz hafif atlatirsiniz 😊🙏
Çubuk kraker leblebi tavsiye ettiler bana ama hiçbir faydasını görmedim 1 saat bulandirmiyorsa daha sonraki saatler bulandırıyordu. 7.haftamdan 15.haftama kadar yoğun bir şekilde geçirdim doktorum prilam dr verdi sabah akşam 1 içiyordum yoğun olunca 2 ye çıkarttım 15.haftamda bıçak gibi kesildi
Benim 6. Haftada başladı canım, dün kontrol vardı doktora söyledim ilaç verdi iki tane içiliyor şimdilik iyi geldi doktoruna danış istersen
haziranin25i doktor banada prilam verdi ama kullanmakta terettüt ettim daha fazla artar diye korkuyorum. İnşallah en kısa sürede bende atlatırım
Çok bulantim var tam 6. Haftadayım 2 gün oldu başladı kraker ve beyaz leblebi azıcık rahatlatıyor ama geçmiyor doktordan yardim alacağım
Tugsem1 doktor verdiyse endişe edilmesi gereken bir durum yok. İlacın prospektüsünü okursanız hamilelerin de ne şekilde kullanacağı bilgisi yer almakta. Doktorlar hamilelikte kullanabileceğiniz ilaçları yazıyor zaten
Gzdnrkls05 ya bende 5. Haftayim 5+4 üz 4-5 gündür bulanıyor sizin ki geçti mi geçtiyse ne zaman geçti ?
6.haftada başladı, 8.haftam bitiyor yemek görüntüsü, düşüncesi, her türlü koku bulantıya neden oluyor. İstifra yok, sadece 2 kere oldu safi bulantı. Ayva, leblebi yiyorum.
Damlae16 3.uncu ayı çıktım geçmişti ama tam değil. Herkesin bir olmayabilir belki sizin çabuk geçer. Şuan 30 haftaligim ve tekrar başlıyor ara ara gelyr bulantım yine
Damlae16 benim sadece bulantım yoktu ne yersem çıkarıyordum eşimi bile yanıma yaklastirmak istemiyordum su icemiyordum 🤦🤦
Gzdnrkls05 ya ben kusmuyorum ama bulantım çok fazla sürekli hasta hissediyorum kendimi kasıklarımda da ağrı oluyor buzdolabını açmak bile istemiyorum kokuyor halbuki her şeyi çıkarıp sildim içini hiç bir şeyin ağzı açık değil tuvalete banyoya girmek istemiyorum hep temiz ama yine de midem bulanıyor
Tugsem1 bende prilam kullanıyorum memnun kaldım