Ayse1986_1986 Merhabalar ben 6 haftalik hamileyim progestan kullanan varmı çok uyku yapıyor normalmi teşekkürler 🙂
Gozde2625 Ayse1986_1986 evet yan etkileri oluyor bende kullanıyorum.Aynı ilacın fitil olanı var doktor bana bırakmıştı.Fakat ben ağızdan alıyorum bir süre sonra geçti bende yan etkileri
mercimeginanne Ayse1986_1986 yan etki cnm o. Bulantı, halsizlik, uyku, mide bulantısı falan yapıyor ağızdan alınınca. Ben kafamı yastıktan kaldıramazdım sonra fitil olarak kullanmaya başladım.
Gulbahar3535 Ayse1986_1986 normal. Bana da doktor düşük tehlikesi için vermişti. Hep uyku hali oluyordu. Çalıştığım için masa başında bazen uyuyakalıyordum :D
mercimeginanne Gozde2625 aynı ilacın fitil olarak kullanılanı yok cnm. O ilaç hem ağızdan hemde fitil olarak kullanılabiliniyor. Tek bir ilaç o :)
ikizkusannesi mercimeginanne var hayatım var ben ikisini de kullandım birbirlerinden gayet farklılar fitilin içinde jel var ağızdan alınanı ise anam babam hap işte
mercimeginanne Gozde2625 gramı az olan var bide çok olan var. Gramaj olarak az olan top gibi, çok olan yumurtaya benziyor gibi şekli :)) ikisinden de kullandım 3 sene kadar ikisinide fitil olarak kullandım yan etki yaşayınca doktorum fitil olarak al dedi :)
Nilaylks Gozde2625 kapsül de fitil olarak kullanılıyor bende yan etkisi çok olunca doktorum fitil olarak kullan demişti üstelik daha etkili oluyormuş
beyza-guven ben fitil olarak kullaniyorum hala 25 inci haftamdayim hiç bi yan etkisi yok fitil olarak kullandigim için agizdan alirsannyan etkisi çok olur dedi bide vajinal yoldan alirsa daha etkili oluyomus doktorum öyle söylemişti
mavikelebek_ beyza-guven canım bende fıtil olarak kullanıyorum sende su gibi yeşilimsi akıntı yapıyor mu bazen korkuyorum kese sızıyor gibi
bulutiko Gece uyumadan önce içiyorum ben o yüzden çok etkilenmiyorum zaten belli bi süre kullanınca da bünye alışıyo sanırım
bulutiko Birde yapılan araştırma sonuçlarına göre fitil yada ağızdan kullanımda etki anlamında hiç bir fark yok dedi 2 ayrı doktora da danıştığımda
Gozde2625 bulutiko benim doktorum da öyle söyledi.Bana bıraktı ben ağızdan kullanıyorum daha rahat geliyor bana
bulutiko Gozde2625 bende eğer seçenek varsa ağızdan almayı tercih ediyorum fitil pek sevmiyorum o yüzden benim için iyi oldu:)
bulutiko mercimeginanne tabiki sizin tercihiniz ben baya pimpirikliyim o nedenle araştırmıştım bunu siz hangisini uygun görürseniz
Alpays_Mommy Bende fitil olarak kullanıyorum. Hic bi yan etkisini görmedim. Fitil olarak daha etkili oluyormuş ve daha çabuk etkisini gösteriyormuş. Doktorum böyle kullanmami tavsiye etti.
mercimeginanne Gozde2625 yok doktorun yazdığına bağlı veriliyor. Benmki bazen küçük yazıyordu bazen büyük olandan 😂😂😂 ama ikisini de S1-A2 kullanıyordum 😂😂
Meduva Ayse1986_1986 Bende kullanıyorum hazneden alıyorum evet uyku yapıyor bende 10 haftalıkm ilk gebeligim .
NefesDeniz Ayse1986_1986 Ağızdan alındığında oldukça fazla yan etkisi olduğunu bende çok duydum. Ben 6.haftadan beri vajinal fitil olarak kullanıyorum. O zaman yan etkisi asla olmuyor. Şimdi 17.haftadayım hala devam :)