Dua35 Arkadaşlar canım acayip cips cekiyor başka bir şey yiyemezken,unutturuyorum kendime sonra yine çekiyor sizdede oldu mun
alenrenas1 Dua35 OzgeSahin2 valla ben arada yiyorum 😅 cünkü eşim cok seviyor hep evde var bende yiyorum 😅
Minigim20 Dua35 evet benim de oluyor çok canım çekiyor ne yalan söyleyeyim eşim yokken minik paketlerden alıp yiyiyorum gizlice çünkü eşim asla izin veemiyo yememe 🙈
nilsmother Dua35 Bi kere den bişey olmaz canım nefsini körlemek için yiyebilirsin fazlası zarar tabi😁
Mervetekmn Dua35 ben sekerım tansıyonum olmasına rağmen yiyorum 2-3tane abartmayın bu kadar yanı doktor bana abartmadan az herseyden yiyebılırsın hamılesın hasta degılsın demıstı 🌸
OzgeSahin2 Ay evet evde iki paket cips duruyo canim cok istiyo elim gidip gidip geliyor bi kereden nolur ki😆
Zeynep_cagdas Çok sık olmamak şartıyla eğer canım çok çok isterse yiyorum 🤷🏻♀️ ama belki ayda 1dir yani. 29 haftalık hamileyim. Toplasan beş altı kere yemişimdir.
Vkdldkc Valla arada benim de canım çok çekiyo bazen mısır patlatıyorum bazen de kaçamak yapıp yiyorum çok nadir:)
ecemeric Dua35 ben de dayanamıyorum iki üç gündür Birben bire aklıma düşüyor kola içmek istiyorum buz gibi soğuk soğuk ama malum içemiyorum ☹️
Sermec27 Dua35 yarısından az bir sekılde biraz önce yedim 8+1 haftalık hamıleyım cok abartmamak kaydıyla bir sorun olmaz nefsinizi köreltmek amacıyla az yiyebilirsiniz 🙂
Dua35 Sermec27 haftalarımız yakın bizde 7+5 ama ben normalde her seyden tiksindim yiyemiyorum ama cips aşerdim resmen
NefesDeniz Dua35 Ya bende normalde asla yemem aklıma bile gelmez..ama hamile kalınca gelmeye başladı şöyle 10 günde bir filan azıcık yiyorum😬
Sermec27 Dua35 cok az olmak kaydıyla ye canım bir sey olmaz benim canım hiç bir şey istemiyor pek iştahım yok öyle mutfakta gördüm az bir sey yedim rabbim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🙂