19231923
Kesinlikle Şikayet etmelisiniz!
Tarlusal ilaçı deyince elim ayağım titriyor. Bende ilk bebeğimi kaybettim 1 ay adet oldum ve 2 ay olmamıştım. Dr. Banada verdi artık dayanamıyorum ama Allahtan günde sadece 1 tane kullanıyordum.
Sonra mı dahiliyede 6+5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve kendi dr. Yoktu bende o panikle başka dr. Gözüktüm, dr. Baktı kese oluşmuş, bebek var hatta kalbi oluşmuş. Muayeneden sonra dönüp bana ne dedi biliyor musun, bebek etkilendi mi etkilenmedi mi bilemeyiz ve bir önce ki bebek psikolojisi ile bunu düşünerek ilerleyemezsin eşinle konuş haftaya düşürelim dedi. Ve bu yapan adam Memorial Bahçelievler’de derdini denen dr. Benim olaydan 1 hafta sonra ayrıldı. Ama bebeğim doğduğunda gideceğiz ona. Bilmeden kullandığında günde ne kadar kullandığın çok önemli, bebeğin sağlıklı bir fetüs ise etki etmez miş günde bir tane. Ama sağlıksız bir fetüs ise düşmesine sebepmiş.
Benim en büyük şansım ilaçı kullandığımda daha döllenme döneminde olduğu için etki etmedi. Ama hamilelikte düşük için kullanıyorlarmış.
Dr. Konuşup bilgi alın, çimer, sağlıkbakanlıgına, her yere şikayet edin.
Biz şimdi 32 haftalık olduk şükür 🙏 bir şey çıkmadı.