endobeybi 19231923 evet dediğim gibi zaten yanlış ilaç, yani hamile kadına güvenli olan progestan yerine benzeri de olsa ne olursa olsun tarlusal verilmemeli diye düşünüyorum bende. Ne sonuç doğuracağı kestirilemez.
19231923 endobeybi aynen öyle ve bunu veren bi kadın doğum doktoru ve bana açılman var kasılman başlamış ve erken doğum riskin var diyen bi doktor hangi amaçla vermiş onu anlayamadım bende🤷♀️
hafsa0211 paradiseeeeee ben kendim 4 yildir hastane ortaminda birebir çalışıyorum hanimefendi neyin neoldugunu da cok iyi biliyorum birebir covid seevisinde de çalıştım disardan konusmak cok kolay bir doktor hatasından dolayi tüm sağlıkçılara laf etmek de cok kolay!! suan durumumdan dolayi idari izne ayrildim yazik sizler icin ugrastik biz de yazik
Mom046 hafsa0211 O kadar haklısınız ki özellikle devlet hastanesinde çalışanlar tü kaka. Onca insanla uğraşmak kolay mı ya?
paradiseeeeee hafsa0211 ben tüm sağlıkçılar demedim ki iyi okuyun işini yapmayanlara dedim her sektörde olduğu gibi dedim işini yapanları ellerinden öpüyoruz
Ezgitm hafsa0211 yapma o zaman işini sen seçtin sağlıkcı olmayı herkes insan herkes kadın ne çekmiş sen ne diyorsun. Okumasaydın bu bölümü memnun deılsen bırak o zaman
hafsa0211 paradiseeeeee “Direk şikayet et gerçi korona var diye tim sağlıkçılar göz bebeği kimseye laf söyletmiyorlar ” sizin cümleniz
paradiseeeeee hafsa0211 evet dogru ben tüm sağlıkçılar işini yapmıyor demedim her sektörde olduğu gibi dedim neden Onları okumuyor cınbız la laf çekiyorsunuz???
19231923 Purpura26 bende öyle yapıcam yaptığı bi cana mal olabilirdi sonuçta bişi olsa sorumlusu kim olcaktı
Alinamoms endobeybi sizin gibi düşünüyorum bu durumda doktorlarımız parol dışında hiçbir ağrı kesiciyi kullanamazsınız demezdi.
asiltosumm35 19231923 kesinlikle direk sikayet et canim recetenle ilacinla ara git o doktoru kesinlikle birakma pesini. Bu doktorlarin sorumsuzlugu gercekten iyice can sikici oldu. Saglik sektörune de guven kalmadi
19231923 asiltosumm35 gitçeğim doktora da sorcam pazartesi bu ilacı verdi doktor bana diye eğer mantıklı bişi söylerse şey yapmıcam ama derse niye verdi kesinlikle verilmemesi gerek diye direk hastane başhekimine gidip şikayet edicem onu
19231923 asiltosumm35 aynen öyle bide o gün herkesi azarlıyordu orda önce işini düzgün yap da sen işte hayatımız kimin elinde genelleme yapmıyorum ben işini bu şekil yapan doktorlara söylüyorum.
asiltosumm35 19231923 ya hicbirseyde olmadigi gibi burdada kimse genelleme yapmiyor canim. Gercekten linclemek icin yazilan su yorumlardan biktim usandim resmen. Evet arkadaslar isini hakkiyla yapan doktorlar hemsireler hastabakicilar var. Ama NE YAZİKKİ yapmayan sallayan hayatimizi 5 kurusluk sananlar daha fazla. Yazmak icin yazmayin !
hafsa0211 paradiseeeeee kendi cümlenizi bile anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Her meslekte her yerde isini doğru düzgün yapan oldugu gibi yapmayan da var bunu herkes bilir. Ben sizin corona var diye tüm saglikcilar gozbebegi laf etmiyorlar demenize takıldım. Bu cümle kesinlikle yanlış kabul edilemez. Bir sağlıkçı olarak tabi ki tepkimi göstereceğim.
Gamzebyzz Evet sağlıkçılar şuan ki durumdan dolayı cok çalşıp zor gğnlerden geçiyor olabilir ama bu bu kadar önemli bir durumu göz ardı ettiği gerçeğini değiştirmezki. Her işin var bir zorluğu ama burda da bir can söz konusu.
minik_kalbim 19231923 bence direk gidin doktorun yanina cikin sonrada diyolar saglik calisanina siddet olmaz lan burda insanin cani söz konusu bi ihmal var hem şikayet edin hemde çikn söyleyin ben hamileyim bunu neamacla verdiniz bana diye
19231923 minik_kalbim kadın tam bir deli ya geçen ay muayenede denk geldim o doktora orda bile bana köpek gibi davrandı geç şuraya yat şuraya kilosunu soruyorum onda bile tersledi şansıma acilde de denk geldi yorumlarını görmüştüm internette o doktorun haklılarmış valla bazen doktor dövüyorlar ya hakediyorlar böyleleri alıp suratına atasım var pazartesi bakıcam artık şikayet de edicem ama yanına bırakmıcam
Ezgitm hafsa0211 hadi canım sanada başarılar atanamıyoruz diye ağlaşan sağlıkçılar şimdi çaba gösteren mi oldu herkes işini laikiyle yapmalı isyan eden biz değil sensin. Her insana değer verilmeli işini düzgün yapmalı. Adam yanlış ilac vermiş onu mu savunacaz bak işine ya.. Herşeye yarabbi şükür he.
paradiseeeeee hafsa0211 iyi yaptın tepki göstermek teşekkürler sen bu postu açan arkadaşın sorusuna cvp. Ver ne diyorsunuz konu hakkında ???
hafsa0211 Ezgitm Hata yapmış hekim icin sikayet edilmeli diye belirttim önce yorumlarımı tam okursanız daha sağlıklı cevaplar verirsiniz. Msjlarimin hiçbirinde yanlis ilac yazan doktoru savunucu bir cümle yok. Önce güzelce okuyun sonra yazin ki kendinizi insanlara güldürmeyin