babysevgi bburcu o kdr güzel bir duygu ki burcucum ahh tarifi yok☺️ Bende bakıp duruyorum uyuyor uyuyuncada uyanık olduğu hallerine videolarna bakıyorm 🧿
babysevgi aylinsss ben koydum cocuk hekimi bayıldı dedi iyi ki almıssınız ck bilinçlisiniz. 30 40₺ bişey ztnyan yatmasını sağlıyor bebeğin
aylinsss babysevgi evdede kullanılır yatagına koyarken alınabilir o zaman reflü yatagı aldım ama onada bakayım
babysevgi aylinsss kullanılır 2 ay bunu kullan dedi cocuk doktoru bana . dönüşümli juno bide onda yatırıyorum anne yanının içerisinde
Dilanilngi babysevgi siz de mi kavuştunuz,sağlıkla büyütün🙏🏻Sezaryenle ilgili ağrıdan sızıdan bahsetmemeniz buna değer bi duygu olduğu anlamına geliyor darısı başımıza 😌
gozde_sarisoy babysevgi hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün İnşallah 🙏 darısı başımıza 👼🏼 Ya bide o yastığın resmini atma şansınız var mı iki model var anlayamadım ☺️ Yada markasını
senginda babysevgi Hayırlı olsun öncellikle..Allah bebeğinize ve ailenize uzun ömür versin…İzmir’de hangi hastanede doğum yaptınız ve doktorunuz kimdi acaba?