tugbayadas Msltms Bende çok istiyorum yılbaşında olmasını ama denk gelir mi hiçbir fikrim yok erkek benim ki kızlara ne kadar cici bici şeyler var 😅 belki o tarihe yakın kontrolüm olurda erken gelmeye karar verirse alırım muhakkak☺️
tugbayadas Camurcu Annem kızlar nazlı olur doğumuda sancılı olur der erkek daha hızlı gelir kıza göre sancısı daha hafif der bakalım kızlar yasayıp görücez az kaldı hepimize😅
Camurcu tugbayadas ay inşallah valla çok korkuyorum ben yalan değil ilk doğum olunca sadece kendi kendime herkes yapıyor yapabilirsin diyorum 😁
Ozlemkisacik Bizim doğum da 13 Ocak doktorum 2. Doğumun üstelik kız yılbaşında da olabilir dedi hemen sonra da olabilir dedi ocağı beklemeyin bence dedi ❤️ şuan 32+2 yiz yılbaşı hediyesi olsun sağlıcakla gelsin yavrum 🥰
Derenannecik45 Yaaaa bu ben deliriyorum 1 Ocak doğumlu olsun diye 🤷♀️🤷♀️ Zaten sezeryan olacak ama doktorum 4 ocaktan sonra alırız dedi 😭😭
tugbayadas Camurcu bende ilk zamanlar doğururum ya ne olcak diyordum son zamanlara geldikce korkularım başladı benimde ilk heyecan korku mutluluk endise hepsi var insallah açılma hemen olur bir nefesde doğururuz 😅
Camurcu tugbayadas amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimize edelim hepimiz kolaycacik doğuralim😍