Smyyeakyldzz00 Nazli34 valla bende bilemedim ki bir arkadaşım o hafta için randevu almak istemiş o hafta firdevs hanım yıllık izine ayrılıyo demişler . Bende cuma günü kontrolüm var ozaman sorucam konuşucam artıkkk . Nasıl olucak diye aklım allak bullak şuan.
Nazli34 Smyyeakyldzz00 yaa benimkinide karıştırdın😂 benim bayramdan sonra kontrolum banada yazabiliri misin acaba ?
Sblatc Cns3 ben darıca dayım. Gebze de bi iki hastaneye sordum normal 3750 sezeryan 4000 dediler. Genelde böyle heralde fiyatlar
Sedanurcivan Esradygn Merhabalar bende ahmet hocaya gidiyorum 32.hafta şuan doğum planlamasını yada konuşması nezaman yapılıyo biz daha konuşamadıkta erkenmi acaba 🥰
Esradygn Sedanurcivan biz 37haftada konuşmaya başladık. Ve normal doğumu beklemeye karar verdik. Ama siz gidince sorun tabiki bi sorun yoksa bekleyedebilirsiniz
Duyguhd ozgeinwonderlnd bende medicalde reyhan hanıma gidiyorum memnunum doktorumdan ama fiyatlar çok korkutuyor beni siz ne zaman sormuştunuz?
Smyyeakyldzz00 Nazli34 evet gittm. Ayın 1 inde çıkıyomuş izine ve o hafta ful yokmuş. O hafta doğum yaparsam farklı bir doktora yönlendiriceğini söyledi.
ikizannesi24 Nazli34 @Smyyeakyldzz00 ben 25 gün önce konakta doğum yaptım gülçin hanım doktorum aşırı memnun kaldım eğer ona yönlendirirse içiniz rahat olsun mükemmel bir doktor ☺️
Nazli34 Smyyeakyldzz00 hahhahaha doğur valla, bugün ben gittim doğurtym istiyosan seni diyor😂 merakli yani hemen almaya 😂🙈
Smyyeakyldzz00 Nazli34 banada bol bol yürü squat yap diye bir aürü şey saydı dedim artık sabah aksam yürürüm ama bakalım artık nasip 39 da gelirse sıkıntı yok 😀
Smyyeakyldzz00 ikizannesi24 bana temel beye yönlendiririm gibi konuştu ama bir seçenek sunmadı gibiii ben biraz tedirgin olunca senin doğumunu ben yapıcam gibi hissediyorum faln dedi ama bakalım nasippp :) sorarım gülçin hanımı ozaman bu hafta gidince .
TugceBelis Ssssss Acıbadem in hangisine gidiyorsunuz acaba bende taksim Acıbadem e gidiyorum da ((şimdi farkettim Kasım ayında yazmışsınız hastane değişikliği yaptınız mı dogumunuz Acıbademde mi oldu )
Ssssss TugceBelis Merhaba Kocaeli Acıbadem e gidiyordum doğumu da orada yaptım. Doktorumdan memnun olduğum için devam ettim ama her şeyi gereksiz pahalı hastanenin ve bizimki butik küçük bir hastaneyi değecek bir fark değil bence
ikizannesi24 Smyyeakyldzz00 valla ben temel beye gidiyordum ve hiç memnun değildim 27. Haftamda gülçin hanıma geçtim
Nazli34 Smyyeakyldzz00 banada dedi. Hatta perine masajina başla dedi bizde 35+6yız ama beceremicem sanırım bugün denedim olmadı🙄