Ebruuu42 Ozlm111 Konya da akademi mi acaba? Biz de sorduk sezeryan normal doğumdan ucuz.. normal doğum odayla birlikte 4200 e geliyor
Esradygn Tugceekurtt ne güzel 😊kaç haftaliksiniz biraz önce çatı muayenesinden geldim. 38 haftalik olduk biz. Normal doğum için bekleyeceğiz tabi çok yoğun bir korku var😊😊
Nazli34 1999luanne bende memnunum Allah için çok tatlı dilli, bişey sormaya gerek bile kalmıyor herşeyi anlatıyor ama çok yoğun🤦♀️ bazen kendimi devlet hastanesinde hissediyorum.
Tugceekurtt @Esradygn daha 34 haftalığım zaman geçmek bilmiyor🙈 bende normal düşünüyodum ama sanırım sezeryana dönücez
Esradygn Tugceekurtt aa neden sezeryana donuceksiniz? Aslinda ben de sezeryan istiyordum ama Ahmet hocam biraz rahatlattı beni. Normali bekleyeceğim gibi görünüyor tabi kararım değişmezse😊
Nazli34 1999luanne randevu bulmakta zor oluyo. 2 hafta önceden alıyorum artık. Zaten 35 haftalık olduk 2 haftda bir gidiyoruz şuan:) bekliyorsun en az 15 20 dk fix. Zaten konak hastanesinde bir firdevs hanım birde erkan bey bu kadar yoğun. Onlarda işinde iyi oldukları için
Smyyeakyldzz00 Nazli34 bende firdevs hanıma gidiyorum. Muhtemelen doğumum ağustosun ilk haftası olucak ve o hafta firdevs hanım yıllık izne çıkıyomuş sanırım henüz kontrole gidemediğim için soramadımda. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı acabaa ???
Damla_onur Damlayldrm bende Gebze medara gidiyorum 3 bın normal 3500 sezeryan dedıler 😊 1 ayım var doğuma o fıyatta anlaştık sonunda
Tugceekurtt @Esradygn siğillerle ilgili tedavi görmüştüm baya yıl geçti üstünden bitti ama doktor binde bir de olsa o ihtimal var çocuk doğum kanalından geçerken boğazlarında olabilir dedi onu siz göze alıcaksınız dedi🤷🏼♀️ Kararsız kaldık o yüzden
Esradygn Tugceekurtt Ahmet beye güvenin . En doğrusunu soyler size. Zaman çok çabuk geçiyor😊benim son iki haftam ins bu hafta gelir sabırsızlanıyorum. Heyecan korku stres hepsi bir arada 🥰
ozgeinwonderlnd Ben kocaeli de Lütfiye ünlü ye gidiyrm 6bin küsür demişti doğum için 3-4 bin uygun bir fiyat bence kuzenim mersin medikalpark da yaptı o da 6bin küsür ödedi
Duyguhd ozgeinwonderlnd bende medicalde reyhan hanıma gidiyorum memnunum doktorumdan ama fiyatlar çok korkutuyor beni siz ne zaman sormuştunuz?
Sedanurcivan Esradygn Merhabalar bende ahmet hocaya gidiyorum 32.hafta şuan doğum planlamasını yada konuşması nezaman yapılıyo biz daha konuşamadıkta erkenmi acaba 🥰
Nazli34 Smyyeakyldzz00 yaaa gerçektenn mii😳 hiç bir bilgim yok. Ve benim doğumumda o zamanlar olma ihtimali var. Napcaz🙄
Smyyeakyldzz00 Nazli34 valla bende bilemedim ki bir arkadaşım o hafta için randevu almak istemiş o hafta firdevs hanım yıllık izine ayrılıyo demişler . Bende cuma günü kontrolüm var ozaman sorucam konuşucam artıkkk . Nasıl olucak diye aklım allak bullak şuan.