berakmz Edizinannesii peki girdi mi bebeğiniz kanala? Ben 38+5 te gittiğimde henüz gitmemişti bu artık girmez demek mi oluyor 😔
Edizinannesii berakmz valla perşembe belli olacak 4-5 gün oldu daha. Ama sancı anında bile kanala indiğini bile duymuştum.
Tdhazal 34+4 günlük hamileyim doğum pozusyonu almadı bebeğim.doktorum sezeryan gibi görünüyor diyor.ben normal istiyorum 38 haftaya kadar döner mi acaba bebeğim
Haticeky Tdhazal dogum pozisyonu almayan bebeklere alak suresini okuyunca sesli olarak ozaman dugum pozisyonuna geciyo diyolar dene istersen
Merveeplt Sel33_muh 37 haftalık oldum kimseyi dinlemiyorum kimsenin Doğumu anlatmasına da müsade etmedim hamileliğinin tadını çıkar kapa kulağını ☺️
kubra2608 kubra19o7 benim doktorum adaçayı,hurma günde 9 tane,ahududu yaprağı çayı,cinsel ilişki,yürüyüş,squat,merdiven inip çıkma bunları önerdi 😅
zeyno_gr kubra19o7 Oğluma hamileyken bol bol squat çektim merdiven indim çıktım hep yürüyüş yaptım ve doğum sırasındada sancım geldikçe squat çektim çok işe yaradı hızlandırmıştı kolaylaştırmıştı doğumumu
Annem1 S-r-p sıkıca sararsanız düzenli toplar. Aksi halde işe yaramaz. Ben düzenli yapmadım ama bir sorunum da yok. 😊
Yesilimmm kubra19o7 37 den sonra sık yürüyüş merdiven çıkma ilişki squat ve çömelıp yer silme hareketlerini tavsiye etti ben ek olarak hurma yiyip uzun sıcak duş alıyorm